Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ID dediğimiz yapı doğrudan devlete bağlı denizcilerin bir nebze farklılığı var kendi içinde. 2 yıl ayrı kaldı diye mi shiryu kral oldu ? ace nin sonunu luffy güzel özetliyor hatta zoro laf sokuyor orada okumadıysan manga yı hatırlatayım istedim. Kişiler kendi sonlarını hazırlar bu serinini olayı bu hani seri ironik şekilde 1080P oldu hala anlamadıysanız. Reyleigh ne haberi vardı derken şabondiden izleyen kimdi ki 🤔 şanks yeni dünyadan çıkıp geliyor o daha yakın yere gelemedi ama boa için denizleri yarıp geçen kişi sorsak roger kardeşi kaptanı falan fişman...
Shiryu ve garp arasındaki fark şu: Shiryu, marinede zaman geçiriyordu... Sıkıcı bulduğunda ise ayrıldı gitti takmadı bile... Garp ise gözünün önünde Ace'i öldürdüler hiçbirşey yapmadı.. Ace'i kurtarmaya çalışan Marco'ya da yumruk attı.

İkisi farklı şey... Zaten luffy bu sözden sonra kurtarmaya geliyor.

Ace'nin Roger'ın oğlu olduğunu sonrada öğrendi yetişemezdi bile... Ki bunları geçtim ray ile Açe arasında bir bağ yoktu... Saltanat la bu😂😂
 
Garp aktif olarak savaşa dahil olmayarak yapabileceği en büyük iyiliği yaptı. Sizin beklentiniz korsanların safına geçip, Denizciler'e karşı savaşması sanırım.
Olması gereken bu zaten. Ace'i kurtarmaya çalışması lazımdı. Bunun için gerekirse denizcilere karşıda durması gerekirdi. Tabi eğer aileden biri gibi görüp seviyorsa.
 
Shiryu Garp'ın ipini çekerse büyük artı yazar. Eğer bundan sonra Bb tayfasini şirkete başlayacaksa böyle bir şey yaptırabilir. Ama Bb tayfasını burda harcayacaksa o zaman Garp şov yapar.
Şiryu kesecek muhtemelen Garp'ı, Balta Elli Morgan hasar atıyorken Şiryu görünmez olup lime lime eder :)

Arıkovanı resmen tanınırsa BB ülke lideri olarak MJ'ye gidip dünya toplantısına katılabilir, düşünmesi bile tuhaf geldi. :)
 
Olması gereken bu zaten. Ace'i kurtarmaya çalışması lazımdı. Bunun için gerekirse denizcilere karşıda durması gerekirdi. Tabi eğer aileden biri gibi görüp seviyorsa.
Ace bu yolu kendi seçmiş. Sonunun böyle olacağını bilerek bu riski almış. O halde sonuçlarına da katlanması gerekiyor. Garp'ın onun üzerinde bir sorumluluğu yok. Her çocuk günahsız doğarmış, Garp da bu bağlamda ona sahip çıktı. Fakat Ace korsan olmayı seçti. O dakikadan sonra Garp'ın sorumluluğundan da çıkmış oldu. Adam buna rağmen savaşa aktif katılmadı, Luffy'nin onu kurtarmasına izin verdi.
 
Garpin Ace i kurtarmayı başaramamasiyla alakalı şöyle bir konu açmıştım zamanında 😃

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık