Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Uncharted 4 bitti.

-Günümüz standartlarında ortalama bir oyun olmuş, beğendim. Sonunda kıvamı tutturabilmişler. Hikayeyi de baya sevdim.

-Jeep ile gezmek baya güzeldi.

-İlk seriye göre iş kalitesi baya sıçrama yapmış.

-Oyunları peş peşe bitirdiğim için parkur mevzusundan kusacaktım bir yerden sonra, biraz baydı artık.

-Sonunda birisi mezar hırsızı oyunu değil de, hayatta kalma oyunu yaptıklarını farketmiş ve daha uygun bir hikaye ile the Last of Us'ı yapmışlar. Daha sonra bu oyun konusuna göre, daha ayakları yere basan bir hal almış. Düşman yoğunluğu, bulmacalar, hikaye sunumu vs. dengeliydi veya tecrübelerimize göre can sıkıcı derecede değildi diyim. Aksiyon kısmı yine amerikan filmi tadında, suyunu çıkarmışlar.

-Yeni bir kaç parkur mekaniği güzeldi aslında. Bu seri ile anılacak özel bir şeyler eklenmesi şart

-the Last of Us II'den sonra yapacakları 5. bir oyun cidden ateş eder gibi. Hikaye ve bulmaca kısmına daha fazla abanmaları lazım.

-Türk dizilerinde olduğu gibi garibanın yüzü bir türlü gülmüyor, bir dönemedik köşeyi, hep aynı şey. Arkadaş basın parayı da Batman vari bir ARGE ekibi kursun şu adamlar. Özel teçhizatlar ile mekanikleri arşa çıkarsanıza. Atla zıpla yerden silah bul nereye kadar.

-Ahh... Elena'm limonlu kekim.<3 Bizim dürzü de yaşını alınca baya karizma olmuş.

Kayıp Miras kaldı bakalım, o nasıl.
 
Poede içimden geçtiler daha oyunun başından bataklık gibi bir yere girdim necromancer bir boss içimden geçti
Merveil sanırım:d
Frost bomb al. Arcane surgene ile linkle onu.
Freezing Pulse al. İki tane de support ile linkle wandına. İlk arkı bu ikiliyle arkana bakmadan hızlıca bitiriyorsun. 2. ark başında da auralarla beraber oynamak istediğin builde yönelmeye başlarsın. Düşük seviye gemlerin bir kısmını Nessa satıyor. Bir iki görevden sonra fazla fazla satmaya başlıyor. Aynı npc'den 3 delik 2 link wandını da al.
İtem filtresi indir buradan https://www.filterblade.xyz
Beginner seviye başlat. Lootu rahatlatırsın.
 
Re 4 remake’i baya iyi yapmışlar. Saçma bulduğum şeyler vardı onlar değiştirilmiş.

Atmosfer baya iyi. Vuruş hissi ve düşmanlar iyi. Tabanca ve bıçak kullanarak mermileri idare etmeye çalışmak ayrı zevkli, pompalıyla ve magnumla milleti parçalamak ayrı zevkli.

Orjinalinde özellikle ada bölümü (üçüncü bölge) kötüydü. Orayı iyi yapmışlar. Karakterler animelerden fırlama hareketler yapmıyor ama profesyonellikleri belli yine de. Ashley’i de sevdim bu sefer. En nefret ettiğim oyun karakterlerinden biriyken bu sefer cidden korumak, kurtarmak istediğim bi yan karakter olmuş.

Eleştireceğim şeylere gelirsek:

-Ada’ya babaanne sesi vermişler. Genel olarak daha önemsiz gibiydi bir de. Sanki Ada’dan kısıp Luis’e vermişler gibi hissettim.

-Sizin çantanın durumuna göre loot düşüyor. Bi mermi bolsa o düşmemeye başlıyor. Az kullanan, idare eden oyuncuyu cezalandırmak gibi olmuş bu.

-Bıçak kırıldığı için yedek bıçaklar var. Crafting ekledikleri için onun malzemeleri var. Yeni bolt silahının okları da var. Bu yeni eklentilerin kapladığı alan çok geldi bana. Çantam hep yetersizdi ve bu yüzden bazı silahlarımı taşımayı bıraktım. Ona rağmen yine yetmiyordu.

-Geri dönüp açmak gereken sandıklar oluyor ve bazıları gereksiz hissettirdi. Re2 gibi 2 katlı, kare şeklinde bi yerde geçse tamam güzel. Ama oyunda düz ilerlediğimiz için geri dönmek yorucu olabiliyor burda.

-U-3 adındaki boss kaldırılmış. Oyunun en korkunç yerlerinden biriydi. Şaşırdım buna.

Ps2 dönemindeki en sevdiğim oyundu. Hakkını vermişler.

U3'ün adı geçiyor oyunda. DLC ile eklenme ihtimalinden bahsediliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık