Teşekkürler. Bir de yenilemezsek iptal oluyor değil mi?30 lira aylık, onun yıllığı ve üç yıllığı vardı bugta kalmıştı yapılıyordu fixlendi mi bilmiyorum YouTube'de filan videoları var.
Teşekkürler. Bir de yenilemezsek iptal oluyor değil mi?30 lira aylık, onun yıllığı ve üç yıllığı vardı bugta kalmıştı yapılıyordu fixlendi mi bilmiyorum YouTube'de filan videoları var.
Parayı otomatik çekiyor varsa kartta. Kendin iptal etmen lazım abonelik bölümünden.Teşekkürler. Bir de yenilemezsek iptal oluyor değil mi?
Bilgilendirme için teşekkürler.Parayı otomatik çekiyor varsa kartta. Kendin iptal etmen lazım abonelik bölümünden.
Ne rahatsızlığı:d@kekomancer kusura bakma ara ara seni rahatsız edicem. Poede istediğimiz zaman skill puanlarını refundlayabiliyor muyuz ?
Birde illa bir build yapmak zorunda mıyım kafama göre rastgele şeyler alıp takılsam oyun beni çok mu cezalandırır ?
3. olarak ise en kolay kasabileceğim olmayan IQlarımı zorlamayacak class ve subclass hangisidir
4. sorum ise ben öyle ticarettir falandır filandır lig gelmiş 500 saat gömeyim gibi salyalanamıyorum(muhtemelen yeni ligden sonraki lig gelene kadar anca contentini bitirmiş olurum) lig geldiğinde önceki karakterim ile standartta oynarsam çok mu oyun zevkimi baltalamış olurum
Hiç olmaması daha iyi olurdu da aylık 200 saatte az değil sanki.Şaka gibi olay ya Geforce now 190 tl (140 tlden bu fiyatlara gelmiş Dolarla 10 dolara satılıyor) olmuş bu yetmezmiş gibi aylık 200 saat kota koymuşlar.
Az değil ama fiyatlar avrupa amerika ile aynı onlar sınırsız hizmet sunuyor ve hizmetleri daha iyi.İnsanlar gider orijinalini kullanır böyle bir durumda. Böyle bir limit konucaksa aynı anda zam getirmemelisiniz saçma salak bazıları oturumlarını uzun açıyordu falan diyorlar ya anca boş bahane arıyorlar. Hemen bu işten geri dönmezlerse kapanacak seviyede az üyeye düşer bu game+Hiç olmaması daha iyi olurdu da aylık 200 saatte az değil sanki.