ARPG tamam da MOBA ne alakaARPG ve MOBA severlere tavsiyem:
ARPG tamam da MOBA ne alakaARPG ve MOBA severlere tavsiyem:
Nasıl ne alaka? Moba komple farm üzerine kurulu.ARPG tamam da MOBA ne alaka
Şikâyet edeyim de görsünler.@amaneden Nisan'da yeni bi' Elden Ring geliyormuş, oynayacak mıyız?
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
Rogue ve mage her zaman blizzard'ın gözdesi olmuştur. Her daim pure dps olarak üstte ve eğlenceli tuttular ister wow da ister diğer oyunlarında. Diablo serilerinde tam anlamıyla pure dps mantığı yokta pvp ya da farm da bu 2 class farkını koyacak gibi. Necro dan eğlence bekliyordum daha basit olmuş dps survivability de sıkıntı yok da monotona kaçıyor gibi. Bu gördüklerimiz 25 lvl bunların paragonları olacak daha. D4 d2 yolunda gidiyor gibi şimdilik...Az önce sorcerer’ı denedim diablo 4’te. O da deli çıktı. Bi chain lightning’e basıyorum 5-6 kişi birden düşüyor. 14 levele çıktım direk.
Acaba Rogue mu ayarsız diye düşünüyordum da sorcerer daha güçlü hissettirdi. Tabi düşük levellerde böyledir o belli. Düşmanlar hemen ölüyor diye rahat. Rogue yavaşlatma ve kaçma özellikleriyle kendini uzun bi savaşta daha iyi koruyabiliyordu.
Oha cuckold simulatör ile aynı evrendeyse alınır. Şaka bir yana böyle oyunları siliyorlar@amaneden Nisan'da yeni bi' Elden Ring geliyormuş, oynayacak mıyız?
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com