Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümü yeni okudum ama kafama yatmıyor bu olaylar artık. Bir kaç bölüm öncesi amirale yeni çağ hakkında konuşan Shanks yeni çağın önde gelen bir gencini yok etti :hhh: . Biz Kid geleceğin Wb si olur derken adam Rogerın tüm tayfasını katlettiği Squardo ya döndü bir bölümde. Kid de büyük savaşta Luffye saplar artık kılıcı :hhh:
Shanks: Yeni çağı engelleme Aramaki hüü
Yine Şenks: Kahrol düşman al sana bombe
 
Buradaki savaş kesin olarak bitmiş ya, devamını çizmez. Mutlak yenilgi aldı. Ileride gelirse de bir halt yapamaz artık, karakterin krallık amacı bitti. Başka bir yol çizer oradan yürür.
Ben Kaido’yla Mom’un da amaçları bittiği hâlde düştükleri yerden ötürü antik silahla döneceğini düşünüyorum. Bu seride birine yeni amaç atamak kolay, Kid’in bu ısrar ve azimle ya ölmesi lazım ya da başka bir konuma getirilmesi. O da çok mümkün görünmüyor şu an. Bilemiyorum, tekle de ölmez gibi geldi, poneleri de verdiler ölmesin diye ama.
 
Kaidonun saldırılarını luffy tanklamasa çatı 5'lisi de aynı tarifeyi yiyecekti. Big Mom denen kadın her hareletiyle yonkouluğun karizmasını çiziyordu. Eğer onu yok sayarsak her yonkounun bu kadar güçlü olduğunu düşünüyorum. Yoksa hakisiz yonkou mu düşermiş? Yorumlarda tayfanın zayıflığından hayıflanılmış ama kidin tayfalık bir durumu olmadı. Shanks geldi, tek başına kid ve killera tekini attı, alacağını aldı döndü gitti. Ne tayfası kardeşim, adam düşman kaptanından tek yedi. O tayfa çok bile, tayfalık bir durum yok. Güzelim meyveyi çöp ediyor...
Kid fanlarının neden yıllarca shanksa sövdüğünü anlamış olduk, ileri görüşlü fan grubuymuş. Kidin ölmediğini ama bir yonkou tayfasına katılacağını düşünüyorum. Benzeri Law için de geçerli. Tayfalarını kolay harcayabilmek için oda fazla ön plana çıkarmadı.
 
Law ve Kid yenildiyse artik ya Luffy e katılırlar ya da Cross ekibine katilirlar yada birisi kendine has özel muayene yeri acar digeri de hurdacilik yapar 😁
 
Mihawk eforsuz 2 düz slash ile yapardı aynısı; gemiyi yandan değil de, dikine keserdi sadece. Kid teklemek bu seviye insanlar için bir kıstas değil. Yeter ki Oda tasarladığı karakterlerin ne olduğunu unutmasın.
Gerçi koca buzdağını tabakta duran soyulmuş portakal kabuğunu meyve bıçağıyla keser gibi rahat kesen adam o kesişine kral haki eklese beyaz sakal+rogerı da arka arkaya koysan ikisinide lacıverte boyardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık