Bu editim, Deli Yürek Kid'e hediyemdir. Yolun açık olsun paşam
Law: D.'nin anlamını öğrenmek istiyorum.Law D. nin anlamını öğrenmeden ne ölür ne de seriden uzaklaştırılır.
Sonra Tiç D. nin anlamını anlatıp Law ı oracıkta öldürüyormuş
Kaido bu çocukları 1 leveldan başladı test etmeye. Kid çatıdayken Kaido max %40 efor sarfediyordu. Yani sarhoş modunda Kaido'da teklerdi bunu. Luffy'i kaç kere tekledi zaten. Wano'daki savaşın sonundaki hibrit modları g5 Luffy'le kapışıyordu.Yerde gökte denizde uzaydaki en güçlü yaratık. Teke tekse kesin o alır.
Ama Kaido'nun yapamadığını Shanks yaptı öyle mi? Peh
Bu arada zamanında az demedik bu seri battle shounen. Kaido'dan kat kat güçlüleri çıkar dedik. Tabi kastettiğim Shanks değil İM'di ama bu da buna işaret.
Acaba Tiç harbiden D. nin ne anlama geldiğini biliyor mudur ya da bilmiyorsa hiç merak ediyor mudur?Law: D.'nin anlamını öğrenmek istiyorum.
Teach: Seni hiç alakadar etmez.
Law: Ben de bir d.'yim
Teach: O kısım da beni alakadar etmez başka sorun yoksa seni öldürüyorum o zaman.
Law: Peki.
Oda: BM ve Kaido yu yonko olarak görmüyorumOne piece okurlar:Shanks nasıl kid'i tekler kaido tekleyememiş shanks kim oluyor nasıl tekliyor?
Eichiro Soda:Yaptım oldu.
Olayın en makul açıklaması soda'nın verdiği cevapta.
D. onun için sadece sınavlara girerken kodlaması gereken angaryadan başka birşey değil zaten teach öyle anlamlara takılmış biri değil önüne hedef koyar onu gerçekleştirmek için elinden gelen itliği serseriliği yapar.Acaba Tiç harbiden D. nin ne anlama geldiğini biliyor mudur ya da bilmiyorsa hiç merak ediyor mudur?
Bm wano da açlıktan kafayı yedi doğru düzgün düşünemiyordy çatıda ki savaşta zaten yemek vereni de yoktu o yüzden dengesizleşti.Oda, kaido'nun nasıl yenilmesi gerektiğine karar veremediğinden şekilden şekile soktu olay örgüsünü.Oda: BM ve Kaido yu yonko olarak görmüyorum