Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kid yense bir dert, yenilse bir dert. Shanks ile kapışsa "olur mu canım iki çaylak demans big mom'u zor bela yenmiş(burası da muallak), tek başına haki tanrısına nasıl karşı çıkabiliyor?" diye topa tutarsınız, shanks'tan tek yese "nasıl tek yiyebiliyor, oda tek panelde seriden çıkardı" diye ayrı topa tutarsınız
Allah aşkına siz tam olarak ne istiyorsunuz?
Tek yemeden yenilsin.
 
Güç olarak eksi yazmadı, yaptığı icraatlar yönünden eksi yazdı Shanks'a. Mihawk'ın ise gücüne artı yazdı.

Shanks 3 milyarlık adama tek atabiliyorsa, herhangi bir şeyi beklemesine yok OP evreninde. Bu adam zaten Roger gibi olmuştur.
Diğer yandan bugün 3 milyarlık adama tek atıp yarın ise bir amiralle 2 gün vs atarsa sıkıntı büyük onu söylemek lazım :d Koskocaman bir eksi yazar böyle bir durum. Shanks younkou üstü çok güçlü bir karakter olduğu için değil Oda'nın şov yaptırma istediği yüzünden olaylar böyle ilerlemiş mevzusu döner.
 
Karaktere şov yaptığı bölüm eksi yazdıracak ne sebep buldun bilmiyorum ama Mihawk'a artı yazdırmakta Zorocular kadar yaratıcı şeyler bulduğuna neredeyse eminim :D

3 milyarlık adama tek atacak gücü var ama ''yeni çağa bahse girdim'' diye gazel okumasına eksi yazacak tabii, ne yazacak başka?

Shanks Kid'e tek atıyorsa, BM'ye 3-4 atması lazım. Luffy'i bekleyeceğine kendi işini kendi yapsın, gitsin KK olsun.
 
Shanks'ın karşısında çizildiği sahnede bayağı emin duruyordu. Bir planı var diye düşündürdü, dümdüz gitmiş adam. Sen Luffy gibi torpilli değilsin neyine guvendin reyiz. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık