Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1078 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wcı'dan bahsediyorum. Cacci sayesinde değil, haki üzerinden ilerleyecek deniliyordu. :) Durum Cacci'ye yazar, Pacifistaları, Seraphları icat eden Vega övülürken Sanci'yi icat eden Cacci neden övülmüyor? Bu adamn hakkı ne zaman verilecek?

@ch3rlo Cacci, İnce gibi yalnız bırakılıyor. Adam Vega'nın icatlarına rakip olacak icat yapmış. Üstelik Vega'nınkilere göre haki de kullanabiliyor. Övügüyü hak ediyor cidden.
Judge'ın faydası olduğunu inkar edilemez de sevmediğim karakteri neden öveyim? Sanji'ye çocukken yaptıkları ortada. Övülecek biri varsa o da Zeff.
 
Yani inkar etmiyoruz bunu? Sadece haki üzerinden ilerlemesi beklenen Sanci, Cacci üzerindne ilerliyor durum bu. Seraphimleri yaptığı için Vegapunk övüyoruz da Sanci'yi icat eden Cacci'yi neden övemiyoruz? Bir elini öpün, teşekkür edin adama. Cacci olmasa Usopp'tan haliceydi.
İnkar edilecek bir şey yok. Buradaki dramı anlamadım. Karakter paşalar gibi babadan kalan mirası değerlendiriyor. Ben Cacci'yi sevmiyorum. Sanji karakterine yaptığı kötülükler affedilir bir şey değil. Lakin buradaki dramayı anlanmış değilim. Senin savunmanda bir çelişki var. Karakter babadan gelen mirasın üzerinden etkisiz olduğunu savunuyorsun. Eğer bunu savunuyorsan, ki yazdıklarından bunu çıkardım.
Güçlü kılıçları yapan adamı övüp Zoro'yu da övmeyelim, iyi kılıçları yapan adamı övelim. Çünkü Zoro bu kılıçlar olmadan sınıf atlayamayacak. Diyeceksin ki öyle demek istemedim. Zoro her türlü güçlü olacağını savunacaksın. Tamam o zaman elindeki kılıcı aldık. Sanji'nin genini de aldık. Sanji karakteri illaki güçlü olması gerekiyor. Konsept ve denge olayını ayrı nitelendirmen gerek. Bu Sanji'nin silahıdır. Zoro'nun silahı ise kılıçlardır. Elindeki güçleri de değerlendirecek onlardır. Babaları ya da üreticileri değil. Yoksa diğer kardeşleri üzerinden iyi bir örnek sunuyor.
 
Dalga geçiliyor zannediyordum, ciddi ciddi Sanji'nin tüm gücünün Judge deneylerine dayandığını düşünenler var. Öyle olsaydı direk başarılı ürün olan Rejiu İchiji Niji ve Yonji ile Kuzey denizini hiç zorlanmadan fethetmesi gerekirdi Judge efendinin. Bu dördü birlikte Sanji'ye denk değil gen uyanışından beri.
 
Son düzenleme:
Aslında güzel ayrıntılar var. CP0 ajanı Vegapunk un ajanı çıkıyor . Kopya vegapunklardan biride hain çıkıp kayıp yüzyıl araştıması yapıldığını hükümete ispiyonluyor . Enteresan hikaye örgüsü .
Enteresan falan değil, Vergo - Rosi hikayesinin aynısı, birbirlerinin içine ajan sokmuslar. :) CC yerine Vegapunk, Fuji yerine Kizaru, Dof yerine Seraphim, Law yerine Bonney, CP0 üçlüsü yerine başka bir CP0 üçlüsü, kuş kafesi yerine lazer bariyer var, E. Oda Dressrosayi kopyala yapıştır yapmış :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık