Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076: Eski Dostlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 69.5%
  • Orta

    Kullanılan: 44 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ya bu Shanks yenilmez. Son sayfa çizminde bile rahatlık var adamın. Hani kendinden emin nasıl olursun deseler çıkarır şu son sayfa resmini atarım o derece bi eminlik var. Belki de önce tokatlayıp sonra adamım ol diyecek ? Shanks da var güçlü kişileri yanına alma isteği. İkisini en iyi böyle bağlayabilir. Yoksa iki karakterin de serideki rolü bitmiş değil.

30 bölüm sonra artık sonucu görürüz, ölmezsek :artiz:
Siz oturun ben birazdan geliyorum demesini beklerdim ama adam gelin abiler bir el atalım şu adama dedi
 
Siz oturun ben birazdan geliyorum demesini beklerdim ama adam gelin abiler bir el atalım şu adama dedi
Sahne öyle olsa daha havalı olurdu ama yanlarına alma sebebini söylüyor zaten. Buranın zarar görmesini istemiyorum, bir el atar mısınız diyor . Büyük ihtimal çok yıkıcı dövüşüyor. WB'nin gemisini de yürürken çatlatıyordu zaten. Haki ile yüksek zarar veriyor büyük ihtimal Shanks. Perişan olabilir ada. Ya da devlerle göz dağı verip savaşmayabilirler bile. Ama Kid'in kişiliğini hesaba katarsak bir savaş dönecek ve Poneler Shanks'a geçecek gibi duruyor. Shanks- BB- Luffy sona kalacaklar. Asıl bundan sonrası ilgin olacak. Hepimizin dediği gibi BB- Shanks'ı eleyip son rakip mi olacak. Yoksa süpriz yapıp Shanks mı sona kalacak. 3 ü birbirine girdirir tek savaşta bu şimdi yine bilemeyiz :oleyo2:

Şuna net gözle baktım ama Shanks bu adada yenilmez. Gerek son sayfadaki kendinden eminliği olsun, gerek Elbafın yanında olması olsun kaybetmeyecek gibi duruyor. Elbaf gibi en güçlü adada yaşayanlar bile tayfasına girmek istiyor, yanında savaşıyor. Daha çok saygı duydum Shanksa. Yanında sevdiğimiz devlerin olması da bunda etkili tabi. :utan:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 64)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık