Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076: Eski Dostlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 69.5%
  • Orta

    Kullanılan: 44 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy vs Lucci ile Shanks vs Kid eşleşmeleri benzerlik taşıyor. Kesin Shanks Kid'i teklemeden önce bir olay yaşanacak, şu an Luffy vs Lucci'de olduğu gibi yarım kalacak.
 
Luffy yardım alma niyetiyle değil de "bunları taşıyarak diğerlerine yardım edemeyiz ve bunları da ortada bırakamayız" düşüncesiyle salmadıysa acayip eksi yazdırdı kendine.
 
Kaido, Bm düşene kadar hamle yapmayan. Elinde bir pone bile bulundurmayan Shanks, Yaşlı Ray'den korkup kaçan Teach bir yana. Bm'nin adasına girip pone çalan, üzerine daha öncesinde kolunu kaybettiği adamlara karşı en ufak çekince yaşamadan karşı duran Kid bir yana. Güçlü olmak önemli tabi de o gücünün altının dolması gerekiyor. Bm ve Kaido, Teach ve Shankstan daha sağlam havası veriyor bana, net.
Kişisel görüşündür saygı duyarım da En güçlü halk bu adamın himayesinde sırf bu bile güç gösterisidir. Wano'ya Shanks Elbaf halkıyla girse tarumar ederdi. Wanoyu da kendine katardı. Kaido'yu sevmiyorlardı malum. Herifin kolu eksik ama heryerde bir olayı var. Nasıl gücünün altını doldurmuyor anlamadım. Yeni işleniyor bol bol dolduracaktır. Zaten hükümetinden tut, denizcisine oradan al Elbaf'a gösterildiği heryerde adama saygı duyuluyor. Güçsüz olsa saygı duymazlar. Güçlü ve luffy vari bir kişilik bu adam. He en güçlü müdür dersen orası açıklanana göre Kaido. Ama aizen gibi yeni harekete geçmesi de manidar. Belki doğru anı bekledi ? Çünkü Kaido'nun karşısına çıkan bu adam, WB'nin gemisine tek başına giren bu adam. Güç gösterisi yeterince yaptı zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık