Şu serinin efsane olması için artık patır patır birilerinin ölmesi lazım, tüm eşleşmelere bakın artık ayılma bayılma esir mesir olmamalı, herkese hayırlı vefatlar diliyorum..
Mesajdan Zoro teklemiş manasını nasıl çıkardın?Zoro mr.1 i ne zaman teklemiş.
Engüçlü ilk rakibi idi zar zor işini bitirdi onun.
Onu boşver de Kaidou'ya tek atan adam Seraphimlere ayni tarifeyi uygulayamıyor onu anlat . Denizcilerde şimdi 7 tane Kaidou'dan güçlü robot mu var. Yoksa Luffy çok rahat, eğleniyor, ciddiye almıyor mu?
Cevabı biliyorsun bence.Mesajdan Zoro teklemiş manasını nasıl çıkardın?
Onu boşver de Kaidou'ya tek atan adam Seraphimlere ayni tarifeyi uygulayamıyor onu anlat . Denizcilerde şimdi 7 tane Kaidou'dan güçlü robot mu var. Yoksa Luffy çok rahat, eğleniyor, ciddiye almıyor mu?
Luffy'nin S-Kuma'yı yenebileceğini sanmıyorum, Nika'yı bilemem ama bu bölüm sazı eline almamış reyizMesajdan Zoro teklemiş manasını nasıl çıkardın?
Bende hep aynısını yapardım ama Shanks ve Kid'in olduğu sahneleri okuma gereği duydum.Bu arc'ta ilk defa baştan sona bir bölümü okuyorum. Genelde resimlere bakıp geçerdim.