Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Tanrı yardımında kimi seçiyorsun? Bana en uyumlu Artemis geliyor. Aralıksız 6 saat oynadım oyunu.
seçtiğim silaha ve onun aspectine göre değişiyor. mesela ilk kılıç, eğer titan blood ile yükseltmelerini yaparsan sanırım hız veriyordu, artemis attack boon alıp seri attack için de iyi bi deadalus hammer denk gelirse veya sonradan hermes ile atak hızı alırsan birim zamanda daha çok crit şansın oluyor ve zaten boon un common, rare, epic, heroic olmasına göre gelen bi %atk artısı var. birim zamandaki attack dmg ve crit dmg artacak şekilde dizmen lazım. eğer attack spd vermezse de special düşünmek lazım, dash special yaparak alan iyi alan hasarı veriyorsun, yüksek yüzdeli special %dmg veren bi boon gelene kadar seçmeyip gelince coşturabilirsin.

sanırım C ile karakterler kısmına gelip olimpian gods a gelirsen, B ile sana verdikleri boonlara bak, o listede aşağılara in, duo boonlar var. stiline uygun olacak olanları araştır tıkladığında hem ne işe yaradıklarını hem de hangi tanrıdan hangi boonları alırsan duo veya legendary boon gelme imkanın artar görebilirsin.

benim en sevdiğim ve genelde yaptığım build, zeus un kalkanı ki bu kalkanın special yeteneği elindeki kalkanı hala kullanabilirken dönerek ilerleyen ikinci bi kalkan atıyor. böylece elinde kendini savunabileceğin bi kalkan daha olmuş oluyor. zeus kalkanı üzerine special yeteneğine genelde yine zeus un yardımını alıyorum, special ı geri çekmedikçe ilerleyip bi süre stationary duruyor ve değdiği düşmanlara lightning uyguluyor.

yanında cast için genelde dionysus un festive fog veren trippy shotını alıyorum, cast i de aynadan 3 adet seçiyorum. hermes ile rapid succession denk gelirse zaten basılı tutunca 3ünü de atıyor. zeus ile lightning effect area veya twice chance % vereni bulmaya çalışıyorum ama genelde ilk lightning yiyenlere jolted dmg veren boon çıkıyor genelde ve festive fog içinde az hasar alma ile sanırım duo boon garantilemiş oluyor. festive fog içindeki rakipler rasgele lightning yiyor sonra sanırım o ayrıca jolted yiyor vs attack için genelde fark etmiyor ne aldığım ama yine mirror a göre seçersek birden fazla curse yemiş düşmanlara ekstra dmg vereni açabiliriz. yada backastab vurunca daha çok dmg çıkarmanı sağlayanı açabiliriz. veya düşmanların kalkanı yoksa aldıkları ilk hasara multiplier ekleyen bişiler var onları seçebiliriz.

bunlar tamamen oyun tarzına göre değişiyor. biraz karmaşık anlatmış olabilirim teldeyim. pcye yüklersem veya geçersem daha basit anlatırım bi ara.

mesela başta diğer silahları açmadıysan, zagreusun kılıcına titan blood ile geliştirme yapmak bi tık yersiz, silahların güç sıralaması elbette kullanıcıya göre değişse de aynayı ve boonları biraz düşünürsen kombine etmek zor değil. mesela şu an açıp açmadığını bilmiyorum. dümdüz silah var oyunca, special bomba atıyor, düz vuruşlar da mermi ile. tanrılar çok güçlü diye bu silahı buraya mühürlemişler falan. bu silahın bi aspecti daha var, special ı attıktan sonra bi blast oluşuyor, eğer zagreus o blastin içine girerse sonraki atışları güçleniyor. bunun tabi titan blood ile silahın güçlendirmesi de var. kullanımına geçelim mesela. attack için zeus aldın, zeus attack chain effecte sahip, yani bi rakipten diğerine sekiyor dmg. naptık, special ı rakibe doğru attık, aynadan daha önce backstab dmg i artıran seçeniği seçmiştik, blastin içine double dash atıp girdik rakibin arkasındayız blasti consume ettip sonraki atağımızın gücü arttı üstüne bi de backstab dmg, varsa bi de güzel bi deadalus hammer geliştirmesi yaptık, bu şekilde gerek silaha gerek de önüne çıkacak hammer ve boonlara göre pek çok strateji var.

uykumgeldiby
 
Şu yeteneği kullan tarzı görevler var. Onları açmak için de iki tanrının bir yeteneğini kullanmak gerekiyor. Bunu takip etmenin kolay yolu var mı? Demeter'in bütün yeteneklerini kullanmaya çalışıyorum, Ares'dir Poseidon'dur sürekli bunları sağlayan koşullara bakmam gerekiyor. Kolay yolu var mı? @twei
 
Şu yeteneği kullan tarzı görevler var. Onları açmak için de iki tanrının bir yeteneğini kullanmak gerekiyor. Bunu takip etmenin kolay yolu var mı? Demeter'in bütün yeteneklerini kullanmaya çalışıyorum, Ares'dir Poseidon'dur sürekli bunları sağlayan koşullara bakmam gerekiyor. Kolay yolu var mı? @twei
ortak boonlara ve hangi boonların bunları sağladığına bakabiliyorsun, çok bunlu bir mesaj oldu
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık