Fazla çetrefilliTamam işte Mage... "Yuvarlak ile kaç R1'e bas." bu kadar.
Fazla çetrefilliTamam işte Mage... "Yuvarlak ile kaç R1'e bas." bu kadar.
Quidditch yok. Müdür okulun ilk günü quidditch’i yasakladığını söylüyor. Saf kan bi slytherin yaralanmış. Müdür de tam Lucci gibi yalaka bi herif işte.Oyuna dair beklentim minimumun altına indi şu an. Demo olmuş bu oyun. En azından bu oyundaki eksiklikleri devam oyunlarında kapatmaları dileğiyle diyelim. Okul yaşantısına abanmak, büyü ve düşman çeşitliliği arttırmak hikaye ve rpg öğelerine çok daha ağırlık vermek şart. Quidditch de yokmuş diyorlardı. Şakadır umarım.
Bu mu?Quidditch yok. Müdür okulun ilk günü quidditch’i yasakladığını söylüyor. Saf kan bi slytherin yaralanmış. Müdür de tam Lucci gibi yalaka bi herif işte.
Samimi söylüyorum ninja gibi mage oyuyorum. Sessizce gerekli menzile geçiyorum, ateşe başlıyorum bunlar gelene kadar ölüyorlar zaten. Daha 1 kere lb ile blok atmışlığım yok.Fazla çetrefilli
Bu oyunlarda da beynini kullanmıyorsun ya. Abartmışlar baya:dER oynamam beynini kullandığın oyunlar zor geliyor artık bana.
Waifu impact yetiyorBu oyunlarda da beynini kullanmıyorsun ya. Abartmışlar baya:d
Karaktere İntelligence kastığın zaman kendi beynini kullanmaya gerek kalmıyor.ER oynamam beynini kullandığın oyunlar zor geliyor artık bana.
Beyin falan bahane Red orta yaş krizine girmiş kendini kolsuz sanıyorKaraktere İntelligence kastığın zaman kendi beynini kullanmaya gerek kalmıyor.
Bir sanı değil buBeyin falan bahane Red orta yaş krizine girmiş kendini kolsuz sanıyor
@Teach skill kullanamıyor ağır saldırı kullanamıyor kolunun tetik tuşları bozukmuş. O şekilde yardırıyor oyunda. İçinden geçmen biraz alışmana bakar.Bir sanı değil bu