Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073: Bayan Buckingham Stussy

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 123 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 62 29.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    209
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mevzuyu tartışmanın manası yok. Her dövüşte olan klasik toz üzerinden Zoro eziyor, ama Kaido dövüşünde diğerlerinin de yüzünde kan olmasına rağmen sadece Luffy'e vurdu diyordu. Gerçekte ise Zoro, Kid ve Law gayet hepsine vurmuş ve tek yememişler. :) İşimize gelince hasar vermiş, işimize gelmediğinde ise vurmamışlar.
Sırf 9 Kın Çatıdan aşağıya düştü diye Kaido ile birlikte suratlarında izler oldu. Zoro da Kaku'dan darbe aldı diye iz oluştu demedik. Kaku ile dövüştü diye izler oluştu. Bu illa darbe aldığı anlamına gelmiyor ki aslında darbe almasa da Kaku tarafından fırlatılmıştı savunmasına vurmuş olsa bile. Kid ve Law ise illa Kaido'dan darbe almış olması gerekmiyor. Öncesinde zaten BM'den darbe almıştılar yıldırım darbeleri.

Luffy bu attığın panelde bir sürü darbe yiyor. Allah aşkına Luffy'nin aldığı darbeler ile bunlarınkini bir tutma. Gösterebileceğin bir sahne olmaz adam akıllı.

Luffy Lucci ile olan savaşından ise iz bile almadı. Buna denk savaş diyenlere sözümüz.:D
 
Az kalsın birisi çıkıp; "Mihawk, amiral korkusundan dolayı savaş lordu oldu," diyecekmiş ki, konu değişmiş çok şükür. Vietnam flashback gibi olurdu benim için, kaldıramazdım.
Mihawkın savaş lordu olmasının sebebi huzurlu bir yaşamın sağlanması içindi. Amiraller filan Mihawkın yanında vız gelir.

Sonraki bölüm fuji gelse, sanji vs kizaru, zoro vs fuji görsek fena olmazdı.
Zoro vs Fuji pek ciddi bir dövüş olamazdı. Çünkü Zoro Fuji ile pek ciddi dövüşezdi diye tahmin ediyorum. Ama Zoro da iki gözünü kapatıp eşit şartlar sağlanırsa, o vakit Zoro ciddi dövüşebilir diye düşünüyorum 🤔

Zoro'ma bak be... Bu köpekler bunu haketti der gibi bakıp söylemiş...:a:
Zaten hak ettiler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık