Bence komik ( düğün dernek filmi lafından alıntı idi ama o videoyu yüklemeyi bilmiyorum işte)
Bence komik ( düğün dernek filmi lafından alıntı idi ama o videoyu yüklemeyi bilmiyorum işte)
Zoro bu bölümde Mihawk benzeri seraphimi gördü ve dedi ki bunun içinde merhamet var gibi bir şey demişti Mihawktan farklı olarak. Demek ki Zoro Mihawkın eğitiminde tahminimce küçük bir Zoro vs Mihawk yaşanmıştır. Zoro orada Mihawkın asıl dehşet yüzünü görmüştür ve bedel olarak bir gözünü bile veriyordu. Mihawkın savaşında merhametin olmadığının farkına varmıştır diye tahmin ediyorum. Yahu bu aralar ben One Piece ile ilgili ne kadar da çok şey uyduruyorum
Seraphim için diyorsan zaten ben de öyle düşünüyorum. Çünkü Zoro, Minik Mihawk(seraphim olan)ın içindeki merhameti gördü. Hatta bunu dile getirdi.O konuda klişe olcak ama final savaşında emirlere uymayı reddedebilirler. Bizde insanız gardaş diyebilirler
Dragon 20 yildan beri yardima gelecek zatenGoresei çok güçlü çıkarsa Dragon gelebilir
O biraz da Oda'nın kılıf uydurması gibi duruyor çünkü sırf bu sebeple olsa Shanks'la irtibat kurardı diye düşünüyorum. Cross Guild gibi serinin eskilerinden fantastik bir ekibi bir araya getirmek için bahane bence. Keşke daha çok yer verseydi.Şimdi şöyle bir mevzu var bu olayda. Denizcilerin Mihawk'dan bir çekincesi yok @Smoker o konuda haklı. Ama Crocodile ortak olursak denizciler bize kolay kolay saldırmaz diyor. Bu senin tezini yaralıyor biraz. Çünkü ikisi birleşince mevzu denizcilerin çekineceği bir hal alıyor.
İşine gelmeyince Oda'nın kılıfı.O biraz da Oda'nın kılıf uydurması gibi duruyor çünkü sırf bu sebeple olsa Shanks'la irtibat kurardı diye düşünüyorum. Cross Guild gibi serinin eskilerinden fantastik bir ekibi bir araya getirmek için bahane bence. Keşke daha çok yer verseydi.
Reisin işlenmesini bekliyoruz.Bu novalar arasında Kid ve Law'ı saymazsak en iyi işlenen karakter Bege oldu.Koca arc boyunca Bonney zırlaması ve mızmızlanması çekiyoruz... Ağlamadığı tek bölüm bu sanırım o da bölümde olmadığı için.
Sanji'ye + yazdı o yüzden iyi bölüm.
Burgess bunun meyveyi aldı sanmıştım bir ara.Reisin işlenmesini bekliyoruz.