Bi dağı taşı izlemesi bitsin gelicek.Goresei çok güçlü çıkarsa Dragon gelebilir
Bi dağı taşı izlemesi bitsin gelicek.Goresei çok güçlü çıkarsa Dragon gelebilir
Yapmıştır bir tane şu işaretlediğin kişiyi gösteren Kağıtlardan salmıştır dünyaya.Bence öyle bir süre yoktur. Öyle olmuş olsaydı ve Zoroyu tek bıraksaydı, Zoro kaybolurdu Dolayısıyla Zoro kendini bir anda Wanoda veya Elbafta bulabilirdi bence
Balık adam adasından beri atıp tutanlarda varmış.Rosa'dan beri atıp tutuyorum.
Biri Çaycı; çok sıcak çay yapar ki ağızları yakar. Biri Kahveci; kahve ile seni uykusuz bırakma gücü vardır. Sonuncusu ise Şekerci, içeceği tatlandırır ki şekersizlikten bayılmayı önlüyor, bence burada en güçlüsü Kizaru, her üçünün yapabildiğini yapıyorŞu elemanların gücü ne çıkacak bakalım.
Merak ettiğim bir şey var. Zoro göğsüne açılan o koca yarığın aynısını Mihawk'a açacak mı? Yoksa, bu güce senin sayende ulaştım. Bana her şeyi sen öğrettin, seni geçme hırsım da beni buralara getirdi. Sen benim hocamsın, abimsin, büyüğümsün, gurban olurum ben seni verene, diyerek boynuna mı sarılır?Rayleigh’in Luffy’i bıraktığı gibi Mihawk’ında Zoroyu sana her şeyi öğrettim artık tek takıl dediği bir süre vardır.
Derhal o profil fotoğrafını değiştir...İki tık üstü değil, iki tık altı olmalıydı. Zoronun rakiplerine karşı 3 tane kılıcı var ama Luffy'inin elinde ise bir odun parçası var. Bir odun parçası ile 3 amirale aynı anda meydan okumak, her yiğidin harcı değildir. Sıkıysa Zoro yapsın bunu
Biri Çaycı; çok sıcak çay yapar ki ağızları yakar. Biri Kahveci; kahve ile seni uykusuz bırakma gücü vardır. Sonuncusu ise Şekerci, içeceği tatlandırır ki şekersizlikten bayılmayı önlüyor, bence burada en güçlüsü Kizaru, her üçünün yapabildiğini yapıyor
Kizaru'nun suratı da çok güzel çıkmış bu arada bizim çaycı Yaşar Abi gibi maşallah. Köşedeki çay ocağında tostları da şahanedirBiri Çaycı; çok sıcak çay yapar ki ağızları yakar. Biri Kahveci; kahve ile seni uykusuz bırakma gücü vardır. Sonuncusu ise Şekerci, içeceği tatlandırır ki şekersizlikten bayılmayı önlüyor, bence burada en güçlüsü Kizaru, her üçünün yapabildiğini yapıyor
Zoro bu bölümde Mihawk benzeri seraphimi gördü ve dedi ki bunun içinde merhamet var gibi bir şey demişti Mihawktan farklı olarak. Demek ki Zoro Mihawkın eğitiminde tahminimce küçük bir Zoro vs Mihawk yaşanmıştır. Zoro orada Mihawkın asıl dehşet yüzünü görmüştür ve bedel olarak bir gözünü bile veriyordu. Mihawkın savaşında merhametin olmadığının farkına varmıştır diye tahmin ediyorum. Yahu bu aralar ben One Piece ile ilgili ne kadar da çok şey uyduruyorumMerak ettiğim bir şey var. Zoro göğsüne açılan o koca yarığın aynısını Mihawk'a açacak mı? Yoksa, bu güce senin sayende ulaştım. Bana her şeyi sen öğrettin, seni geçme hırsım da beni buralara getirdi. Sen benim hocamsın, abimsin, büyüğümsün, gurban olurum ben seni verene, diyerek boynuna mı sarılır?