Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi kaido öyle der, on sefer alt ettiği adam her seferinde daha güçlü karşısına çıkarsa ne yapsın? Adam en sonunda öldürdü yine kurtulamadı, gelmişsiin burada varlık gösterdi diyorsun, doğru varlık gösterdi, tabii yersen.

Saydınmı sen Luffy'nin o savaşta kaç sefer kaybedip geri döndüğünü?

Nika ile birlikte, zarar görmeyen bir forma bürünüyor. Kaido'nun çaresizliği o noktada başlıyor. Yine Nika'yı da alt ederdi ama biliyorsun Nika'nın rakiplerini gerizekalı yapmak gibi bir özelliği var, Zoro'nun kılıcından kaçan Kaido ada büyüklüğünde yumruğa kafa atıyor. Yapacak bir şey yok :bilmem:
Vallahi ben artık bahaneden başka bir şey görmüyorum. Vista vs Mihawk daha denk bir savaştı Lucci vs Luffy'den.
 
Lucci'nin güçlü döneceğini, potansiyeli olduğunu forumda pek çok kez söyledim. Bunun nedenlerini de sıraladım. Ama dövüşte gördüklerimize Luffy net olarak üstünlüğünü koydu arkadaşlar. En güçlü formuna geçmesi ne değiştiriyor? Bu Luffy'i güçsüz yapmaz, Lucci'yi güçlü yapar. Arada bariz fark var maalesef. Enies Lobby'de kıl payı farklar varken, burada göze çarpıyor.
Böyle birşey olmasaydı ayıp olurdu. Luffy artık imparator oldu. Kaido Big Mom veya Amiraller gibi bir ağırlığa sahip olmalıydı. Lucci iyi bile dayandı diyebilirim ben. Hatta işin sonunda ayağa kalkıp şu işi bitiralim demesi güçlendiğinin başka bir kanıtı.
 
Kid'i kafaladığını düşünen Law'ın karşısında Teach'i görmesi.

Law olamaz bu, bu olsa olsa benim kaç haftadır olduğum moddur. :d

Tabii ki. 1-2 mesajda Law'a biraz takılmış olabilirim. O yüzden senin radarından çıkalım diye paylaşayım dedim. :d
Haha. Taktiksel olarak düşünüyorum bunu. Site taktiklerini bir ara not etmem lazım. :d.d
 
Nika op tarihinin en saçma ve büyük gücüdür... ve bence bu yüzden seriye çok büyük darbe inmiştir. Sevilecek saygı duyulacak bir p.up değil.

Lucci ise boş boş vızıldayan bir sinektir. Luffy, Nika moduna girmeden de alırdı lavuğu. Aynı şekilde Zoro da. Hatta ölümüne bir dövüşün sonun da belki Sanji de.

Luffy vs Kaido'ya gelirsek... Kaido, Luffy'i bir ton yendi zaten. O dövüşü de Luffy kazanmadı kimse kusura bakmasın. O dövüşü kazanan kişi Nika idi. Kaido'nun "Hala bana bakıyor bilinci yokken" muhabbeti bile Nika olayına dayandırılabilir ki zaten aynı arc da ortaya çıktı bu güç. Yani kısacası... Artık ne eski Luffy... ne de eski Op yok maalesef...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık