Benim ayar olduğum konu bu. Arkadaşım, Nika en güçlü form işte. Bunu zayıflatmaya çalışmak size ne kazandırır.Lucci'nin güçlü döneceğini, potansiyeli olduğunu forumda pek çok kez söyledim. Bunun nedenlerini de sıraladım. Ama dövüşte gördüklerimize Luffy net olarak üstünlüğünü koydu arkadaşlar. En güçlü formuna geçmesi ne değiştiriyor? Bu Luffy'i güçsüz yapmaz, Lucci'yi güçlü yapar. Arada bariz fark var maalesef. Enies Lobby'de kıl payı farklar varken, burada göze çarpıyor.
Göz var nizam var. Luffy, bütün gomu gomu teknikleriyle beraber kral haki ve ryu kullanmasına rağmen Kaido karşısında en ufak varlık gösteremiyor, tamam bi noktada Kaido'nun canını yakmayı başarıyor ama en nihayetinde Kaido her birini karşılayıp, ciddi hasarlar almadan savaşı devam ettirmeyi başarıyor. Bunun yanı sıra Nika'ya kadar Luffy Kaido karşısında her ne yaptıysa ciddi hasarlar alıp kaybetmekten, hatta ölmekten kendini kurtaramıyor. Nika ile beraber Kaido'nun bütün saldırıları etkisiz hale geliyor. Bu bile nasıl muazzam bir avantaj, insanlar bunun farkında değil. Luffy'i defalarca alt edip, en sonunda öldüren Kaido Nika'ya hiç bir şey yapamıyor yau, şimdi de burada adamlar gelmiş Red Rock daha güçlü saldırı... Arkadaşım adam bu formda zarar görmüyor zarar. Yeri göğü rakibini her bi şeyi lastik yapıp içinden geçiyor, kimse bundan bahsetmiyor...
Saldırı anlamında Nika'nın diğer formlardan ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz, bunda problem yok.Evet zaten gayet basit dövüştü Luffy lucciyle buna itirazım yok ama şimdi Red Roc ve ya G4teki gibi Jet Culverinle saldırsa lucci yine kazanamazdı ki.
Ancak Kaido'nun nika saldırılarına olan tepkisine baktığımızda öyle diğerlerinden zayıf ataklar olmadığını çok ama çok net görürüz. Nika'nın asıl olayı savaşın Nika lehine olacak şekilde, inanılmaz seviye atlaması. Zemini, etrafındaki bütün nesneleri lastiğe çevirdiği yetmiyor gibi, rakibini de eğip bükebiliyor. Bunun rakibe ne kadar zarar verdiğini bilmiyoruz, belki senin Red Roc dediğin saldırıya on basar bunlar, bilmiyoruz.
Geldiğimiz noktada ısrarla Nika savaşlarının diğer formlara nazaran daha zayıf olduğunun düşünülmesi anlamsız. Bu Nihai bir form, söylemek istediğim bu.