Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    445
Uzun güç kıyaslamasına gerek yok. Arc boss'u iken geleceği çok iyi gören, hiç açığı yokmuş gibi çizilen adam Caesar'ın gazıyla madara olabiliyor. Bunun olacağını herhangi bir Kataperver arkadaşa söylesek aşırı hater olurduk. Ama Oda çizdi.

Toparlayacak olursak hikayedeki gidişata göre çiziliyor her şey. Aynı mevkideki bu iki adamın dövüşünü çizerse denk giderler. Dövüşü ikisinden biri, bir dış etken veya handikap yardımıyla kazanır ancak.
Ceaser luffy ve smoker’ı böyle oyalamayı bırak bildiğin yendi. Yattığı yerden tek attı. Magellan da teach ve tayfasına tek attı.

Vinsmoke’ların kaçacağı netti. Ben yenilecek sanıyordum şahsen ama Oda’nın eli gitmemiş bu adamı normal şekilde indirmeye.

OP, şonen klişesi bir seri olduğu için en son çıkan her zaman en güçlü oluyor. Yonkolarda gösterim sırasına göre Kaido> BM > WB > Shanks; sağ kollarda da King > Kata > Marco > Beckman oldukça açık bence. :)
En güçsüz shicibukai de Mihawk.
 
Son düzenleme:
En güçsüz shicibukai de Mihawk.
Mihawk'ın durumu farklı, OP serisinde baştan beri gücü saklanan tek karakter. Zoro'ya karşı çakı kullandı, Don Krieg'den kaçtı, WB ile aradaki güç farkını ölçeyim dedi araya girdiler, Vista'yla dövüşüyordu Px'ler araya girdi dövüş ertelendi, Shanks savaşa geldi, görevlendirme yazımda Shanks yok dedi gitti, Zoro Dünyanın En Güçlü varlığını kesti sağ koluna tek attı hala o adama çok yolum var diypr, Denizciler adaya saldırdı, Croco imdat deyip yardım isteyince Croco'nun yanına gitti, 1100 bölüm olacak adamın gücü hala sır. :)
 
Ceaser luffy ve smoker’ı böyle oyalamayı bırak bildiğin yendi. Yattığı yerden tek attı. Magellan da teach ve tayfasına tek attı.

Vinsmoke’ların kaçacağı netti. Ben yenilecek sanıyordum şahsen ama Oda’nın eli gitmemiş bu adamı normal şekilde indirmeye.
Katakuri ile Smoker veya o arctaki Luffy arasında dağlar kadar fark var. Ayrıca geleceği görebiliyor adam. Caesar'ın gazının etkisini görebilmeliydi normalde.

Ayrıca adamı indirmeye veya hikayeye dahil etmeye gerek yoktu orada. Kata'yı çizmeden de kaçırabilirdi Germa'yı. İsteyince rezil ediyor işte.
 
Halen Katakuri'nin Ceasar'ın gazına maruz kalmasına mantık dışı yorumlar geliyor. Kızmayayım diyorum ama nafile. Hani izlediğinizden ve okuduğunuzdan da mı bir şey anlamadınız diye sormak lazım!?

Katakuri'nin mevcut düşmanları adamın karşısında duruyor zaten ve Oven'le birlikte saldırıyorlar. Gözlem Haki'sini kullanmasını gerektirecek bir durum yoktur. Kaldı ki Ceasar çok uzaktan ve kör noktadan bu gazı salıyor. Katakuri ve Oven saldırırken zaten tozu dumana katmışlar bu dumanın geldiğini bilmesini nasıl bekliyorsunuz?

Katakuri her an aktif bir biçimde bu gücü kullanmıyor ki, hiç kimse böyle kullanamıyor bu imkansız ötesi bir şey. Her an Kenbonsoku Haki'si aktif olan birini gördünüz mü? Luffy ya da Kaido'da bu gücü kullanıyor mesela görebiliyorlar mı her şeyi?

Luffy, Snakeman'ı ilk kullandığı zaman arkasından dolaşan yumruklar Katakuri'ye geliyor, şaşırıyor Katakuri bu yumruk nereden geldi dercesine. İzleyin anlayacaksınız ne dediğimi.




Luffy, Kaido'ya Red Roc vurduğunda Kaido kullansa bu yumruktan kaçınabilirdi. Aynısını Kaido için söylüyor musunuz?


Ya da Red Roc sonrasında Prometeus'u kesen Zoro'ya bakarken Kaido tam Raimei Hakke vuracakken Law kurtarıyor. Aynısını Luffy için söyleyebiliyor musunuz?


Katakuri'yi sevmiyorsanız da haksızlık etmeyin en azından. Katakuri vs Luffy'yi açın başından okuyun ya da izleyin bir de Luffy vs Kaido'yu okuyun ya da izleyin.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık