Yahu Batshuayi adamın önünde. Diyorsun ki "Adamı çekmiş" bu mantıkla adamın ön tarafa doğru düşmesi lazım. Adam nasıl düşüyor? Sanki adama tekme atmışsın gibi elini kolunu ayağını havaya kaldırıp arkaya doğru atıyor. Tiyatro'ya mı vereceksin faulü? Nerede düşmüş adam?Sen böyle pozisyonlarla gelirsen daha çok beklersin savun diye futbolcusu adamı çeker evet çekiyor diyemez adamın düştüğü pozisyon o mu der.Çekiyor adamı orda hem çekiyor hem yükleniyor öküz gibi adam dengesini bozuyor adamda bırakıyor kendini yere o fırsatı veren kim senin oyuncun gidicen ona söyleneceğine hakem nasıl iptal eder yeağğ dersin ama kıytırık kural koyup orta sahada adama çarpan kendi oyuncun olmasına rağmen ofsayt çalınan pozisyona yine safa yatan sensin sen bence pozisyon tartışma kimseyle bu kadar objektiflikle bilgiyle fazlasın buralara.
Bir de yükleniyor öküz gibi falan diye kendi hikayeni ekliyorsun, yok pamuklarla dokunacakti adama. La futbol bu futbol alooo ne olacak? Dokunmasın sana göre kimse birbirine o zaman.

Senden objektiflik bekleyen yok zaten la dalga geçiyorum anlayana, zaten şu maç ve GS maçlarında ki yorumunu karşılaştıranlar senin özetini görür.
