Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:S

Hahahah başka maçlara geçiş yaptın bakıyorum. :D

Bu maç yine objektifliğin koktu... :D
Kafan almıyor baksana tekrar düşüyorsun.Adamı çekiyor diyoruz öyle çekme olmaz düşmez adam hebele hübele yapıyorsun bekin orta sahada koşan adama çarpıyor engelleme diye masaldan ofsayt olur doğru diyorsun beni alıntılama cidden böyle şeyler için.

Kafan almıyor baksana tekrar düşüyorsun.Adamı çekiyor diyoruz öyle çekme olmaz düşmez adam hebele hübele yapıyorsun bekin orta sahada koşan adama çarpıyor engelleme diye masaldan ofsayt olur doğru diyorsun beni alıntılama cidden böyle şeyler için.
Maxlığın sınırlarını zorluyorsun yine, anlama kıtlığın zirvelerde belli ki yine. Pozisyonda bir şey yok, adam kendini atıyor, atmadan önce de Batshuayi faulü var deniyor. Fakat onun öncesinde de adamın mudehalesi var. Varsa da olayı başlatan kişi Antalyalı oyuncu diyorlar bak. İşine gelmezse kabul etmemeye devam et kimin kafasının almadığı çok net aslında... :D

Geçen hafta uydurma kararı "Kural kural" diye önümüze uydurup savunanlar vardı. Bugün net olarak, haklı uygulanan kural için de "masaldan ofsayt" falan oldu işlerine gelmeyince. Ne denir ki bunlara... :hhh:

Fenerbahçe lehine bu maç verilen hatırladığım tek yanlış karar szalainin kartının iptali. Hatırladığım kadarıyla varla pozisyon değişse de kart değişmiyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık