Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok GS savunduğun gibi bir yorum yazsana maç için onu diyorum. Haklı olduğum halde akşamdan buyana bana hikâye anlatıyorsun, pozisyonu bilmiyorsun neyin gelip hikayesini anlatıyorsun? :S

Üstüne kuralı atıyorum kabul etmiyorsun falan. GSciğini savunduğun gibi yorumlar atman gerekli şu maçlar sonrası. Geçen gün öyle bir şeyler diyordun ama göremedik, aksine FB'ye falan sallamaya kalktın yine... :S
Neyini savunayım kazandın mı? Kazandın puan kaybın var mı? Yok.Olsaydı bakardım pozisyona söylerdim.Attığınız bi iptal gol pozisyonu var orda da bişey seçemedim batshuayi sanırsam adama yükleniyor ve sol koluyla adamın formasını çekiyor ters taraftan.İptal iptal diye yırtınacağına önce batshuaiye söyle adamı ters açıdan hakem görmez diye çekmesin çakallık yapıp.

Çizgiyi oradan çektikleri için orası için konuşuyorum. şöyle de video buldum osayi adama çarpıyor, vücudunu kırıyor, bence bu engelleme ama farklı yorumlar olur tabi.
Bu pozsiyonu hangi büyük takımda iptal verse ortalık ayağı kalkardı şimdi kural varmış diyorlar olum bu nasıl ofsayt lan orta sahadan adam pozisyonla alakası yok ortaya doğru hareketleniyor senin bekin orta sahada adama çarpıyor koşacam diye ahahshdhdjfkfkfk lan timsah bunu mu savun diyon lan ahahshdhdjfjfjfjfkksksk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık