Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dadan sahnesi gerçekten etkileyiciydi evet ama Garp'ın Ace'in yanına çöküp ağladığı sahnede bir o kadar etkileyiciydi benim için. Garp içinde çok zor bir durumdu.Ya görevine tamamen sadık kalsın yada Ace'i kurtarsın demekle bitmiyor. İnsan dediğin duyguları olan bir canlı sonuçta. Gerçekçi bir şekilde işlenmişti Garp orada.
Ace ve Luffy'yi zamanında denizci yapmaya çalışmasa giydirirdim. O kadar uğraştan sonra bu adamlar kendi yoluna gittiyse yapacak bir şey yok.
 
Kendiyle bu kadar çelişe az kişi vardır. Mihawk niye ayrı olsun? Gitmiş Shici olmamış mı bu herif? Hükümet köpeği diye geçmiyorlar mı? :D Mihawk'ın Hükümeti salladığından daha az sallıyor Garp Hükümet'i. Yalansa yalan de.

Shichibukai'lere Hükümet köpeği diyen de Ace bu arada.:D
Hükümet köpeği değil direkt kutsalların köpeği garp :ehe:
 
Luffy idam edilecek olsa, Garp gene kılını kıpırdatmaz sanırım. MF'de olay sadece Ace değildi. Akainu net bir şekilde Luffy'yi Michelin tekerlek yapmaya kararlıydı. Tüm bunlara kılını kıpırdatmamak eleştirilecek bir şey.
Tam olması gerektiği gibi. Adam üzülüyor kahroluyor ama görev bilinci ve profesyonelliği daha ağır basıyor. Garp saygı duyulacak bir denizci. Zamanında Luffy'i de Ace'i de korsan olmamaları konusunda uyardı ama onlar korsan olmayı seçtiler. Korsanlığın kaderinde yakalanıp idam edilmek de var bunu göze alarak korsan oluyorlar. Yakalanıp ölünce de dede diye ağlamayacaklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık