Sert gelmişsin usta @RedTeroR zaten patladı patlayacak. @Millennium Wizard desen kaçmış uzaktan izliyor…Sene olmuş 2023 hâlâ Ace üzerinden Garp mı gömülüyor? Bazı kişilere ne anlatsan boş.
Mihawk’ın korsan olması şerefsiz olduğunu mu engelliyor?
Hater adama laf anlatılmaz ya. Patlamaya hazır bomba gibiler zaten yakında göreceğiz.Sert gelmişsin usta @RedTeroR zaten patladı patlayacak. @Millennium Wizard desen kaçmış uzaktan izliyor…
Ben demiyorum sadece çifte standart oluyor, denizcilere öyle diyen lordlara da aynı şeyi demeli ki samimiyetlerinden emin olalım.
Bir denizci olarak doğru olanı yaptı ama ne zaman Dadan sahnesini izlesem kadın haklı derim.Sene olmuş 2023 hâlâ Ace üzerinden Garp mı gömülüyor? Bazı kişilere ne anlatsan boş.
@Montana ve sen yine algılara başlamışsınız.
Dedemin içindeki fırtınalar New World'de görülmemiş cinsten ama kim anlar ki...@RedTeroR Bu konuda Garp hakkında son kez mesaj yazıyorum bu son. Daha da anlamazsan ne diyeyim cani kalpsiz kaş canavarı seni
Dadan sahnesi gerçekten etkileyiciydi evet ama Garp'ın Ace'in yanına çöküp ağladığı sahnede bir o kadar etkileyiciydi benim için. Garp içinde çok zor bir durumdu.Ya görevine tamamen sadık kalsın yada Ace'i kurtarsın demekle bitmiyor. İnsan dediğin duyguları olan bir canlı sonuçta. Gerçekçi bir şekilde işlenmişti Garp orada.Bir denizci olarak doğru olanı yaptı ama ne zaman Dadan sahnesini izlesem kadın haklı derim.
Çök bir tur atayım derse Garp'a acaba garpınız ne der ? Ace için karşı çıkmadı sonuçta, bir tur bindirmemek için karşı çıkar mıDadan sahnesi gerçekten etkileyiciydi evet ama Garp'ın Ace'in yanına çöküp ağladığı sahnede bir o kadar etkileyiciydi benim için. Garp içinde çok zor bir durumdu.Ya görevine tamamen sadık kalsın yada Ace'i kurtarsın demekle bitmiyor. İnsan dediğin duyguları olan bir canlı sonuçta. Gerçekçi bir şekilde işlenmişti Garp orada.