Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda çok büyük bir Garp propagandası var. Oda tarafından fonlanıyor bu kesim. Bu algılara kanmayın arkadaşlar. Garp adam olsaydı... o gün Mf de Ace-Luffy ve Coby'i ağzı açık izlemezdi. Her zaman diyorum Shanks>Garp. O gün o çocukların hepsini Shanks kurtardı. Biraz erken gelseydi Ace'i de kurtarırdı kral. Shanks olmasa Ace ile Wb'nin mezarıda olmazdı bu arada. Garp gavatı onu da yapamazdı.
Coby'i kaçıran korsan olunca havasından geçilmiyor lavuğun... ama Sakazuki delik deşik edecekken izliyordu sadece karaktersiz. Neyse... Bırakma beni Sengokuuuuuuğğğ... sksksksk
Red kardeşim görmeden sil o avatarı. Kaç kere dedik hassas bir durumda, balon malon göstermeyin diye biraz dikkat edin la :S
 
Hiç öyle bir görüntü çizmedi. Teke tek bir savaş yapsalar alamayacağı bir amiral yoktur. Onca aldığı yarayla bile Akainu'yu getirdiği hal ortada.

Teke tek hiç kimsenin karışmadığı bir mücadele yapalım kim alır bakalım.

WB vs Sengoku = WB

WB vs Garp = WB

WB vs Akainu = WB

WB vs Aokiji = WB

WB vs Kizaru = WB

WB vs Mihawk = WB

Benim için Amirallerin aldığı bir mücadele yoktur.
Yaşlı haliyle hiçbir amiralle uzun süre savaşamaz. Kısa süre şov yapar sonra yine kalbi teklemeye başlardı. Marineford'a bakarsan Kizaru'nun rahatça hasar verdiğini, Aokiji tam delecekken Jozu'nun kurtardığını görürsün. Herifin doğru düzgün savaşacak hali yoktu.
 
Şuan Kaidoyu öldü sayarsak ve Hax yetenekleri dislarsak Burgess fiziksel olarak en güçlü insan konumunda. Torikodaki Bambinanın OP şubesi gibi bir şey oldu, Garpi günahim kadar sevmem ama onun için bile korkunç bir son olacak gibi :)
Yani rövanş mı gelecek diyorsun. :D
Yada bu karşılaşma burada bitmedi mi diyecek ? xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık