Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071: Bir Kahramanın Saldırısı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 62.7%
  • Orta

    Kullanılan: 52 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 32 14.2%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda çok büyük bir Garp propagandası var. Oda tarafından fonlanıyor bu kesim. Bu algılara kanmayın arkadaşlar. Garp adam olsaydı... o gün Mf de Ace-Luffy ve Coby'i ağzı açık izlemezdi. Her zaman diyorum Shanks>Garp. O gün o çocukların hepsini Shanks kurtardı. Biraz erken gelseydi Ace'i de kurtarırdı kral. Shanks olmasa Ace ile Wb'nin mezarıda olmazdı bu arada. Garp gavatı onu da yapamazdı.
Coby'i kaçıran korsan olunca havasından geçilmiyor lavuğun... ama Sakazuki delik deşik edecekken izliyordu sadece karaktersiz. Neyse... Bırakma beni Sengokuuuuuuğğğ... sksksksk
 
Madem o kadar güçlülerdi niye WB'yi bitirmek için tuzağa çektiler. Oda'nın kötü yazarlığından başka bir şey yoktur. Aralarındaki farkı en başta net belirleyecekti kimse bu kadar konuşmayacaktı.
İşi kolay yoldan çözmek varken neden tuzağa çekmesin ki? Wb tek gelmedi sonuçta kaç tane müttefik korsan vardı. Yaşından ve hastalığından dolayı amirallerden güçsüz olduğu net bir gerçek.
 
abi şanji abi en iyisi abi
Şu olay çok saçma bir durum. Adam Rankyaku kullanıyor geniş çaplı bir saldırı hadi saldırının Zoro'nun tuttuğu kısmı gemiye çarpmadı anladık Zoro blokladı eyvaallah, peki ya gerisi?

Bir de konunun Sanji'yle alakası ne? Kenbonsoku Haki dolayısıyla dediysen boş konuşmuşsun çünkü bizzat Oda'nın kendisi Luffy Haoshoku, Zoro Busoshoku, Sanji Kenbonsoku diye belirtti. Luffy Kenbonsoku ve Busoshoku'da ikisinden de iyi olabilir ama Zoro Kenbonsoku Haki'de Sanji kadar, Sanji de Busoshoku Haki'de Zoro kadar iyi olamaz.
 
İşi kolay yoldan çözmek varken neden tuzağa çekmesin ki? Wb tek gelmedi sonuçta kaç tane müttefik korsan vardı. Yaşından ve hastalığından dolayı amirallerden güçsüz olduğu net bir gerçek.
Hiç öyle bir görüntü çizmedi. Teke tek bir savaş yapsalar alamayacağı bir amiral yoktur. Onca aldığı yarayla bile Akainu'yu getirdiği hal ortada.

Teke tek hiç kimsenin karışmadığı bir mücadele yapalım kim alır bakalım.

WB vs Sengoku = WB

WB vs Garp = WB

WB vs Akainu = WB

WB vs Aokiji = WB

WB vs Kizaru = WB

WB vs Mihawk = WB

Benim için Amirallerin aldığı bir mücadele yoktur.
 
Spoilerin aksine gizemli kişi tek kişi değil de birden fazla kişi gibi gözüküyor. Hükümetten saklanan Lunarian ırkı veya bilmediğimiz ırklardan kişiler olabilir. Ya da emekli olup hükümetten saklanan eski efsanevi korsanlardan olabilirler. Son zamanlardaki aralardan dolayı seri iyice yavaş gitse de şuan beni yeni bölümler meraklandırıyor.
Sakın Scobber Gaban olmasın malum o da Korsan Kralın yanındaydı ve sırrına vakıf Rayleigh gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 55)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık