Burgess, Garp'ın kafasında dağ parçalayacak.. Yumruklarıyla beton çivisi gibi zemine çakacak yetmeyeecek dirseğiyle kum torbasında antrenman yapar gibi oynayacak. Rez AlınYani rövanş mı gelecek diyorsun.Yada bu karşılaşma burada bitmedi mi diyecek ? xD
Burgess, Garp'ın kafasında dağ parçalayacak.. Yumruklarıyla beton çivisi gibi zemine çakacak yetmeyeecek dirseğiyle kum torbasında antrenman yapar gibi oynayacak. Rez Alın
Luffy ortamda olmazsa çok detaylı işlenmez.Güçlü rakiple dövüşünü görelimde bakalım ederi neymiş ?
Evet fark var Mihawk daha güçlüydü orda.Bir tarafta WB, Marco, Jozu, Vista ve 11 tümen komutanı ve onlardan daha zayıf WB filo kaptanları, ve 20 bin kişilik bir ordu, o bile yoktu ya neyse.
Diğer tarafta Sengoku, Garp, Tsuru, Akainu, Aokiji, Kizaru, Mihawk, Hancock, Doflamingo, Kuma, Moriah, Smoker, Pacifista'lar, Sentomaru, Koramiraller ve diğer rütbeli subaylar ve 100 bin kişilik asker.
Sen diyorsun ki Mihawk bunların hepsinden güçlüydü ama Mihawk "onunla aramızdaki farkı görmek istiyorum." diyor ve saldırıyor. Mihawk'ın kendisi aralarındaki farktan haberdar ve bir fark olduğundan bahsediyor ama siz...
Neyse ya, hangi kafayı yaşıyorsanız yaşamaya devam edin.
Sen haklısın!
Getirdiği hal adamlarını peşlerken Akainu'nun arkasından kafasına abanması...Hiç öyle bir görüntü çizmedi. Teke tek bir savaş yapsalar alamayacağı bir amiral yoktur. Onca aldığı yarayla bile Akainu'yu getirdiği hal ortada.
Teke tek hiç kimsenin karışmadığı bir mücadele yapalım kim alır bakalım.
WB vs Sengoku = WB
WB vs Garp = WB
WB vs Akainu = WB
WB vs Aokiji = WB
WB vs Kizaru = WB
WB vs Mihawk = WB
Benim için Amirallerin aldığı bir mücadele yoktur.
Memati'nin küfür ettiği kısmı da ekleselermiş keşke ayıp etmişler. (Ölüm manasına gelen Memati'nin Japonca'daki karşılığının Bogard olduğunu öğrenin diye yazdım cahiller )Garp'tan ahkam kesen Teach ve tayfasına.