Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülledeki ağaçlar Fenerbahceye mendil olacaklarını bilseler kahrolurlardı herhalde.

Mertens'in net penaltısi verilmemiş iş zora sokulmuş bi Galataaarayli olarak itiraz etmiyoruz adamlar fbjkli olmayan gole itira ediyor garip değilmi biraz .Yani Oyunun muhatabı Galatasaray penaltısi verilmiyor itiraz etmiyor ama Fenerli arkadaşım gelip olmayan gole itiraz ediyor 3.kez anlatayımmı
Olmayan gol dediğin iptal edilen mi?
 
Olum beğenmişsin dediğin komiğime gidiyor üstelik size laf atıyorlar beğeniyorum zoruna mı gitti tamam sende laf at onlarıda beğenemeyim kıskanma hemen :hhh:
Zoruma ne gidecek senjn halinin özetini görüyoruz o begenmelerde. Hayatın FB olmuş BJK'yi bile sallayıp GS'nin haksızlığından hoşlanmaya başlamışsın komik biçimde. :S

Hikayeci deyince de hebele hübele sistemine geçiyorsun sonra hemen. :D
 
İlk andan hemen sonra Boey çizgiye geliyor. Ofsayt olma gibi bir ihtimali yok pozisyonun.

En mantıklı seçenek ,ki ona da ihtimal vermiyorum, Robin Yalçın'ın ( numarasını 8 gibi gördüm) Musleraya bir temasının olmuş olması. Çok saçma.
Bana da faul çalmadı gibi geldi. Faul olsa serbest vuruş verirdi ama endirekt vuruş verdi.
GS-Alanya maçında Icardi'nin kıçına çarpıp ofsayt olan pozisyonda şöyle demişlerdi: Bir oyuncu topla birlikte kalecinin arkasına sarkmışsa pozisyonun ofsayt olmaması için iki rakip oyuncunun daha kalecinin arkasında olması gerekir. Bu kuralı ilk defa o maçta duymuştum. Ya buna benzer bir kural var ya da hakem golü yedi maalesef.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık