Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son zamanlarda izlediğim en saçma maç. Golün niye iptal olduğunu anlamadım. Faul olmadığına eminim. Faul olsa serbest vuruş verirdi. Ya bilmediğimiz bir ofsayt kuralı var(GS-Alanya maçındaki Icardi'nin pozisyonu gibi), ya da hakem golü yedi.

Hayır madem kazanmaya çıktık sahaya takım neden gole yatmaya çalışıyor. Otobüs çeken GS mi olur aga.

Sırf şu zemin meselesinden Sivas ve Giresun'un küme düşmesini istiyorum. Takımlar pas yapamıyor sahada. O şişiriyor bu şişiriyor. Yerler böyle maçı.
İlk andan hemen sonra Boey çizgiye geliyor. Ofsayt olma gibi bir ihtimali yok pozisyonun.

En mantıklı seçenek ,ki ona da ihtimal vermiyorum, Robin Yalçın'ın ( numarasını 8 gibi gördüm) Musleraya bir temasının olmuş olması. Çok saçma.
 
Kırmızı olma ihtimali yok.
Bakalım hakem hocaları ne diyecek. Benim için net kırmızı o pozisyon.
Zıplayarak ayak kaldırmak. Nasıl bir zıplamaksa, rakip sadece belini eğerek kafasıyla o mesafeye yetişebiliyor. Boey 1.40 olsa bile olmaz bu senaryo. Haha.

Pozisyon burada. Mahalle maçında bu topa kafa vursan dalga geçerler, kaleye alırlar seni.

Ahahaha. Bu seviyedeki topa kafayla 129874012876412340912743 tane müdahale vardır. Şu pozisyona temiz demek komik, ayakla oynama hizasına kafasını soktu demek daha da komik.
 
Sen maçı da izlemeyemezsin şimdi yenilirseniz bir bahane gelir... :S
Yine başladı hikaye anlatıp başkalarına hikaye demeye.Boşa zırlama bahane diye izlemiyorum tabiki leş hakemlerin müdahale etmediği maç mı var gidip izleyeceğim.Sanki kendi izliyor.Twitterda yayın yapıyorlar mı varsa ordan izlersin nedr olsa ordan çıktığın yok ama milletin maçlarını kendi maçınızla işin yok :p
Sonra hikaye der salın şu ligi takip etmeyin şampiyon olursanız sevinin onun harici paranızı veya vaktinizi harcamaya değmeyen bir lig.Bahis oynuyorsanız orası ayrı ama onun harici değmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık