Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizarunun karşısına Zoro çıkarsa çok güzel olur. Marconun Kizarunun saldırısına kafa atması gibi araya atlayıp krala hemen ulaşamazsın dese :fool:
 
Ortada bir vs var ama bitmiş vs yok. Luffy işini halledip topukluyor. Çok basit bir şeyi anlamamakta niye diretiyorsunuz ki?

Bak burası son vs paneli değil mi?

Bundan sonra da ilk göründükleri halleri aklında canlandır. Luffy nerede ilk kez gözükmüş, Lucci nerede ilk kez gözükmüş. Olay bu kadar basit. Olmayan görüntüler üzerinden, yok Lucci yatmış bandajlanmış falan filan... Yorumsuz katıksız hali... :/
Attığın görüntünün sol tarafındaki sayfada Luffy biriyle konuşuyor, gözükmemiş mi oluyor? Yani öyle paneller attın ki sanki iki taraf birbirine hasar verdi de sonraki halleri bu gibi. İlk kez gözükmeyi seçiyoruz sanki biraz. Ayrıca ben bandaj demedim pansuman dedim ayrıca o da muhtemelen dedim.
 
Bunlar yokuş sesleri. İddiana sadık kal.:(
Kazanmışım iddiayı Luffy zorlanmadan kazanamaz bu bölümde net belli oluyor. Zorlanmammis hali bu ve kazanamadı, kazanması için zorlaması lazım ki dövüş sonundaki hali ortada.

Lucci hala ne hasar almış ne sinmiş görünmüyor. İddiaya bence sadık kalınması gerek.
 
Şimdi iyice baktım bilinç kaybı bile yok vurup kaçmış o kadar. Sonuç olarak da bir sahnede yarabandı var.
Tam bir rezalet :oleyo2:
Şey gibi biraz WB, Sakazuki'yi arkalayıp, WB 2. deliği aldıktan sonra Sakazuki'nin çukura düşmesi gibi... Hani giderken söve saya gidiyor ya... Lucci'de öyle muhtemelen kalkınca Luffy çoktan topuk yapmış.
 
Bu manga üzerinden iddiaya girmemek en iyisi. Adam öyle bir çiziyor ki hangi taraf haklı çıktı belli değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık