Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız milletin dediği gibi Nika'nın güçleri Kaido'ya işlemişti. Adamın gözü filan fırlıyordu, lastik oluyordu. Lucci direkt saldırı yiyor. Yine de oyuncak olmuyor. Uyanışın artısı olabilir.
 
Ben seninle iddiaya girdiğim diyalogta ne demişim hatırlamıyormuşsun gibi yorum atıyon.

Oda ciddi savaş çizmez öyle sonuca bağlamaz olayı demişim. Ben beklediğim atağı Luffy yaptı da tek atamadı gibi bir sahne görmedim. Harbiden indirmek direk yenmek için giriştiğinde Kaido'ya giriştiği gibi girişir. Burada laylaylom modta takilan bir Luffy var. Adam akıllı haki basmamiş. Gök yaracak adalar arası yıldırım hattı çekecek kadar hakisi var. Ne gördün onlara dair?

Olayı manipüle etmekten başka bir şey yaptığın yok bu konuda.
Senle aramızdaki bahis başka, ben o konuya hiç değiniyor muyum? Hayır. Ha ona da değineceğim ama zamanı var. :D

Sana kötü bir haberim var, önümüzdeki iki üç haftanın ipucu bak şurada;
 
Kral hakiye sahip olması bile yetmez k.hakide ustalaşmamış birinin Kizaruyu dövmesini ben kabullenemem. Zoro yada Sanji kizaruyu dövebilir mi? şuan güçleri yetmiyosada dövüş sırasında bir powerup alıp dövebilir bence ama dövmemeli. Zoroya yada Sanjiye bir k.haki buff verip Kizaruyu harcarsa oda çok yazık eder. Zoroda k.haki olduğu açıklandı ama karakterin bunu biriyle dövüşünde kullanıp ustalaşması ve sonra Kizaru gibi biriyle dövüşebilmesi lazım. Sanji desen daha k.haki oldugu bile açıklanmadı.. Durum buyken Kizaruyu bitek Luffy dövebilir, e o zamanda kaidodan sonra uyanış+nika buffunı kizaru için mi almış olacak? bu daha büyük saçmalık. Kaidodan sonra artık kizaru tek başına arc bossu olamaz. Eğer bu adaya insan yağmazsa ama gerçekten ciddi manada çok fazla insan gelip burda cümbür cemaat bir savaş başlamazsa ve tek boss kizaru olursa oda seriyi çocuk masallarına dönderdi demektir. Gerçi nika olayından sonra oraya dönmüştük de neyse...
K. hakide zoro yeterince usta. King görünmeyecek kadar hızlı hareket ederken adama karşı atak yapıp kesti. Zoro'nun dövüş içinde gözlem hakisi gayet iyi. Karşı taraf beklenmedik bir şey yapınca afallıyor o kadar.
 
Daha şimdi düzgün bir biçimde okudum bölümü. O shichi çakmakları Lucci'lerin tarafında oldu oldu olmazsa Luffy tek başına katliam yapar orada. Mangakanın kafasında Lucci üzerinden anlatmak istediği bir şeyler varsa robotlar diğer cp üyeleri falan derken yırtar bir şekilde. Yoksa geçmiş olsun diğer bölüme kalmadan tekir kediye döner.
 
Christmasıydı yeni yılıydı yeni yıl sonrasıydı falan derken bu herif 2-3 bölüm anca çizer herhalde ocak sonuna kadar :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık