Tartışmaları kişiselleştirmek Nika fanlarının yeni yöntemi. Sizi de anlıyorum, Lucci'nin tek yememesi büyük dert. :dHacı sen ne içiyon gerçekten ya?
Seriyi mantık ile yorumlamak aslında hata yapmak olmuyor fakat ODA'nın mantıksızlığını görmemek mantıklı değil artık her an her şey olabilir zaten ben o mantıklı yorumlamayı Wano dövüşleri sonrası bıraktım yarın Tashigi gelir Zoro'yu inim inim inletir misal diyorum kimse de bir şey diyemez olan olup biter Kuro gelir Sanji'yi bayıltır seri öyle bile halde bence. He Lucci şu an Luffy'i zorluyor mu? Gram zorlamıyor he bir daha ki bölüm ne olur bilemem.Lucci Nika ile kafa kafaya gidiyor dediğim bir tane yorumumu gösteremezsin.
Lucci Nika karşısında ezilmedi diyorum. Hatırlartırım bir hafta önce Luffy'nin Lucci'ye tek atacağını savunuyordunuz. Lucci'nin tek yememesi bile büyük olay kf için. Israrla bunu belirtiyorum ama görmezden gelmeye devam. Kafa kafaya çarpışabiliyormu bunu görürüz önümüzdeki haftalarda.
Bunu açık açık söylemesen de kıyısında eteklerinde dolanıyorsun, aynı şey.
Alpamis bu konuyu ısrarla çarpıtıyor.
Bu adamlar bir hafta önce Luffy'nin nefesiyle Lucci'yi bin parçaya böleceğini, kral hakiyle bayıltacağını savunuyordu. Ben Şimdi Lucci Nika karşısında ezilmedi dediğim zaman, yok efendim Lucci Nika ile eşitmi savaşıyor, diyorlar. Arkadaşım şu an için ezilmedi yani tek yemedi Nika ile ne kadar savaşabileceğini önümüzdeki haftalarda göreceğiz.
Öncelikle şu tek atma konusunu hazmetmeleri gerekiyor, hala şoktalar:''LUCCİ NASIL TEK YEMEZ!!!''
Çünkü tek atacak atağı yapmadı bu kadar basit. Luffy Lucci'yi 10'a böler zaten. Ben ortada savaş yok adam akıllı diyorum. Sen niye tek atmadı diyon.Lucci Nika ile kafa kafaya gidiyor dediğim bir tane yorumumu gösteremezsin.
Lucci Nika karşısında ezilmedi diyorum. Hatırlartırım bir hafta önce Luffy'nin Lucci'ye tek atacağını savunuyordunuz. Lucci'nin tek yememesi bile büyük olay kf için. Israrla bunu belirtiyorum ama görmezden gelmeye devam. Kafa kafaya çarpışabiliyormu bunu görürüz önümüzdeki haftalarda.
Bunu açık açık söylemesen de kıyısında eteklerinde dolanıyorsun, aynı şey.
Alpamis bu konuyu ısrarla çarpıtıyor.
Bu adamlar bir hafta önce Luffy'nin nefesiyle Lucci'yi bin parçaya böleceğini, kral hakiyle bayıltacağını savunuyordu. Ben Şimdi Lucci Nika karşısında ezilmedi dediğim zaman, yok efendim Lucci Nika ile eşitmi savaşıyor, diyorlar. Arkadaşım şu an için ezilmedi yani tek yemedi Nika ile ne kadar savaşabileceğini önümüzdeki haftalarda göreceğiz.
Öncelikle şu tek atma konusunu hazmetmeleri gerekiyor, hala şoktalar:''LUCCİ NASIL TEK YEMEZ!!!''
Tek atardan tek atacağı atağı yapmadı, güzel gelişme. Ben de bekliyorum o tek atacağı atağıÇünkü tek atacak atağı yapmadı bu kadar basit. Luffy Lucci'yi 10'a böler zaten. Ben ortada savaş yok adam akıllı diyorum. Sen niye tek atmadı diyon.
Yine uydurmalar başlamış. Bak bakalım Luffy'e Guernica sayesinde vurduğu atakta Katil Moda girmiş. Tüm gücüyle abanıyor daha Guernica'nın araya girdiğinden bile bir haber şekilde tamamen savaşa kendini kaptırmış bir şekilde atağı vuruyor Luffy'e.Attığı sayfada kendini kral hakiyle kapladığını söylemiş Kaido yani istediği zaman kral haki ekleyip vurabilir.İşe yaramayacağını bildiği için Nika form farklı şeyler deniyor.
Guernica araya girene kadar olan dövüşte de Kaido %100 savaşmamış ki.Nika formu görünce tüm gücüyle asılıp hakiyle indirmeye çalışıyor adam en üstün güç bu diye.Sonrada Magma formuna giriyor.Guernica araya girmese bile meyve uyandırmamış Luffy o forma napabilir ? Nika haliyle bile Hyogoro'dan öğrendiği hakiye başvurmak zorunda kaldı.Birde sen diyorsun ki Kaido meyve farkıyla aldı adam daha meyvesinin nimetlerini düzgün kullanmamış.
Ben seninle iddiaya girdiğim diyalogta ne demişim hatırlamıyormuşsun gibi yorum atıyon.Tek atardan tek atacağı atağı yapmadı, güzel gelişme. Ben de bekliyorum o tek atacağı atağı