Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Hikayesi umarım oyundan farklı olur bir noktadan itibaren
Hikaye genel olarak aynı kalacak ama Druckman oyuna eklemek isteyip ekleyemediğimiz şeyleri seriye ekledik diye açıkladı. Oyunda olan karakterlere daha derinlik gelecek. Hikaye farklı açılardan daha iyi işlenecektir. Marlene oynayan karakter dizide de aynı karakteri oynuyor. Onun açıklamaları da böyle.

Chernobly'in yapımcısı oyunu 12 kere oynamış ve fanıymış. Kendinden emin şekilde çok seveceksiniz diyor. :D

Brezilya'da konferanslarını izledim. Söylediklerine göre göre beklentim daha da arttı. Tek eksi Ellie oyuncu seçimi ams görünüş olarak. Bella Ramsay'ın oyunculuğuna güveniyorum. Fragmanda öyle hissettirdi. Pedro nedense yakıştırdım baya. Tommy ise daha yan karakter olduğu için takılmadım pek. Joel Pedro olunca Tommy hoşuma gitti.
 
İnternetin yaygınlaşması ve sektöre daha fazla para girmesiyle birlikte çok sayıda kötü ve çerezlik dizi çekildi evet ama kaliteli işler azalmadı. Sadece çok sayıda kötü ve çerezlik dizi olduğundan algı kaydı ama ünlü müzisyen Sinan Özer'in, Senin Ağzını Yerim Ben şarkısında da dediği gibi kaliteli diziler bu kadar çer çöp işin arasından bir güneş gibi doğuyor ufuktan. Belli ediyorlar farklarını.

Ayrıca benim bu durumla bir derdim yok. Kaliteli işlere saygım sonsuz olmakla birlikte kalitesiz işlere de bayılan birisiyim. Kötü dizileri izlerken çok gülüyorum çünkü. Benim canımı genelde Westworld, Prison Break ve Game of Thrones gibi diziler sıkıyor. Çok iyi başlayıp tüy dikerek bitiren diziler.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık