Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wb'nin eşine dostuna hiç olmazsa ortamda değilken dalıyorlar.

Garp'ın hem torunu Lütfüyü hem öğrencisi Coby'i öldürüyorlardı herif gram kıpırdamadı 🤭

Evet bir 10 yorum bahane alalım şimdi...
Kaido,Bm,Luffy, BB ,WB, Roger aklına gelebilecek tüm kodamanlar Garp'ın yerinde olsaydı bir saniye düşünmeden Ace'i ve Coby'yi korurdu. İşte tam olarak bu nokta Garp'ı en iyisi yapıyor Red.
 
ana karakteri geçtim bir karakterin koyu fanı olmak gerçekten sıkıntı. Umarım doğru yolu bulursun :)
Yamato ana karakterin karakteriyle birebir aynı özellikler gösteriyor. Şeytan meyvesini yemeleri bile acıkmalarından dolayı.

Böyle bir karakteri sevmem gayet doğal. 20 yıl boyunca kimsenin arkadaş olmak istemediği bir hapis hayatı yaşayan kim olsa böyle zihinsel zarar görür. Oden'i böyle benimsemesi tamamen Yamato'nun özgürlüğe olan tutkusundan geliyor.

Luffy, Korsan Kral olmanın tanımını denizlerin en özgür kişisi olarak niteledi. Yamato 20 yıldır özgürlüğü için mücadele ediyordu.

Tayfada Luffy, Sanji, Zoro'dan sonra Yamato gelir benim için.

Hibrid formunu Luffy'de dahil hiç kimse görmedi tayfadan. Bu da tayfaya katılacak olmasına bir işaret. Zaten Momonosuke tayfanın her üyesini katılış sırasına göre saydığı zaman 11. olarak Yamato'yu saydı.

Wano'da karakter tasarımı en iyi olan üç kişiden biriydi. (Yamato, Momonosuke,King) Bizim tayfaya katacağı çok şey var. Umarım Elbaf'a yetişir.

Sadece "Ben Oden'im" diye takıntılı bir şekilde gezmesi onu nefret edilesi birisi yapmıyor. Ortalarda kimseye fayda sağlamayan ağlak ağlak dolaşan bayan karakterler gibi zayıf değil aksine özgürlüğün sembolü olan Oden'i sürekli kendisine hatırlatıyor ve onun ismini anarak özgürlüğü için bir mücadele ediyor. Her türlü övgüyü hak ediyor.
 
Bunu ben değil aslında tam olarak buradaki genel kitle söyledi. Akazaya Dokuzlusu o kadar Kaido'nun içinden geçti herkes çöp diye eleştirdi. Kılıçlarını dibine kadar soktular iç organlara haber attılar ama Zoro'nun kaburgayı geçmeyen kesiği kadar konuşulmadı. Killer'in ve Law'ın saldırıları direk iç organlara hasar attığı için daha fazla hasar attı ama Zoro'nun attığı yara izi kadar konuşulmadı. Bende bu yüzden bu adamların attığı hasarı saymadım Luffy, Yamato ve Zoro'yu saydım.

Ayrıca Luffy'nin Red Roc'u, diğer herkesin yaptığı saldırılardan daha fazla iş yapmış olacak ki Kaido'ya beş efsanenin siluetini gördürdü.

Son yumruğunda kendisine ulaşmayacağından o kadar emindi. Luffy ada büyüklüğünde yaptığı koluna ada büyüklüğünde Ryou+Haoshoku bastığından Kaido'yu yere gömçürttü.
Yorumlarken kimlerin neyi çok konuşup konuşmadığına bakma bence. Neyse olduğu şekliyle öne sürerek objektif konuşabilmeli. Objektiflikten bahsedeceksek tabi böyle olmalı.

Law'ın durumu iyi değil sende biliyorsunn xD
Doffy Law'a çok iyi oldu der güler xD
Doffy'nin Op'ta ki nihai amacına ulaşabilmesinde ki tek güç, tek hedefi. Adam yıllarını adamış. Gülüp geçecek ha. Dof'u da kaybetmişiz. :dd.d
Ben sonucu profilde paylaştım. :d
 
Luffy sanirim Vegapunku kurtararak ark sonunda Elbaf a götürecek ...Orada zaten Robini kurtaran Dev ve muhtemelen yaşayan annesini de görecek .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık