Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 403 88.6%
  • Sevmem

    Kullanılan: 52 11.4%

  • Kullanılan toplam oy
    455
Belki 20 yıl önce olaylar coook daha degişik olabilirdi..Çünkü Kong diye bir adam olacaktı savasta gücünü pek bilmiyoruz fakat savaş ya daha erken biterdi ya daha geç biterdi..
 
Ben Oda'nın yerinde olsam one piece'yi bitirdikten veya sonrına doğru geçmişe dair bir movie çıkarırım..İşte ozaman fena para kırar japonyada.Şimdi verirse olmaz.
 
Tayfasına çok önem verir. Ace yakalandığı zaman hiç tereddüt etmeden Dünya Hükümeti'ne savaş açmıştır. Pişmanlık duymayan birisi olsada Karasakal'ın Ace i yenebileceğini bilerek onun üstüne yollamasına pişman olmuştur.
Abi şu kısım hatalımı bilmiyorum. Beyazsakal ace'i yollamamıştır. Ace artis tavrı ile kendi gitmiştir ama wb shanksa geri çağıramam atarı yapar. Savaş alanında ise tüm dünyanın gözü önünde suçu kendi üzerine alır seni ben yolladım der. Normalde ace kendi gider hatta wb orda uyarır içimde garip bir his var gibi birşeyler belirtiyordu. Çeşitli kaynaklardan baktım bu kısımı düzeltirsen iyi olur abi eğer ben hatalı biliyorsam doğrusunu anlatırsan sevinirim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık