Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Yani hala Elden Ringin GOTY alacağını beklemek saçmalık gibi ya. RDR2 gibi bir oyuna karşı bile almış bu ödülü god of war elden ringin ne kadar iyi ya da god of warun ne kadar kötü olduğunun bir önemi yok sonuç olarak buradaki olay oyun kalitesi değil kimin daha güzel yedirip beslediği From Software Sonye karşı bir şey yapamaz. Death loopa tam puan verdirtenler god of war için çocuğunu şeytana bile kurban eder
Gow bu sefer haketmiş bence. Eleştirilecek şeyleri çok ama elden ring de öyleydi.

Yalnız Gow’un alacağından şüpheliyim. İlk oyunu efsane bi seriyi çok daha geniş kitlenin seveceği şekilde geri getirdi. Seriyi değiştirdi. Bu seferki onun aynısı gibi duruyor her ne kadar geliştirseler de.

Elden ring gelecekteki açık dünya oyunlarına örnek olacak bi oyun oldu. Belki 5-10 yıl sonra çıkacak oyunlarda bile bunun etkisini görürüz. Gow serisi ragnarok’la dönmüş olsa %100 goty alır derdim ama oyun dünyası için yeni bişey değil artık.
 
Neden zorda oynuyorsunuz bence oyunun bu yönü çok saçma koskoca tanrı katili zeusları kronoslar heliosları herkülleri hadesleri yenen adamın obez trollere 45 kez vurması biraz saçma ya
Kolayda oynadığında çoğu özelliğini kullanmaya ihtiyaç duymuyorsun. Zorda oynamak seni daha eğlenceli oynamaya zorluyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 7)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık