Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066: Ohara’nın İradesi

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 168 68.9%
  • Orta

    Kullanılan: 51 20.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 25 10.2%

  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam aynı seylerı anlatıyor tek fark kıtaplar kurtulmus falan xd 1000 bolum asmısız kıtapalr kurtulmus yoğ anasini
 
Antik silahların Vega'nın bahsettiği krallık tarafından yapılma ihtimali çok yüksek.Çünkü bu krallığın edinmiş olduğu bilgiler çağ ötesi birşey.Antik silahların başkaları tarafından yapılabilme olasılığı yok gibi birşey.Eee şimdi aklımda şöyle bir soru oluştu:

Diyelim ki bu krallık antik silahların yapımcıları.O zaman diğer 20 krallık ne yaptı da 3 antik silaha sahip bu krallığı yok etmeyi başardılar?

Im,bu 20 krallığa yardım etti desem Im'in üç antik silahın toplamından daha güçlü olma ihtimali nedir sizce?Veya Im neye sahip ki bu krallığı yok etmeyi başardı?
 
Robin'in motivasyonunu geçtim varlığı bile boşa çıktı. Kitapları okuyan herhangi biri yerini doldurabilir. Ohara olayları da retcondan nasibini aldı.
 
Bölüm çok iyiydi. Yıllarca oluşturduğu gizemin ekmeğini yavaş yavaş yiyor Oda. Elbaf arcımız da artık kaçınılmaz oldu, Saul-Robin görüşmesini dört gözle bekliyorum.
Özellikle bildikleri yüzünden öldürülen bir ada halkının bıraktığı bir göl dolusu kitaba kimsenin dokunmaması beni çok duygulandırdı. İskenderiye Kütüphanesini yakanlar umarım bundan feyz alırlar :ühü:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık