Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda gerçekten iyi bir yazar değil, ana hikayede bir çatı yapmış fakat detaylarda batırıyor. Karakter öldürmüyor olması büyük eksiyken; bir de önceden ölmüş, hikayedeki misyonunu tamamlamış ve kendi gündemi sona ermiş karakterleri de anlamsız bir şekilde geri getiriyor. Yahu Saul ölmüş gitmiş, Robin'in hikâyesinde çok güzel bir destek karakteri olmuş ve hikayeyi birkaç koldan bağlamış. Şimdi bakıyoruz meğer yaşıyormuş, e bu karakterin bütün mirası yok oldu bizim gördüğümüz. Ne anladım ben bu işten?

Saul'u geri getireceğine Soul diye bir karakter oluştur, Saul'un kardeşi olsun ve onun dirilip yapacaklarını o yapsın. Bunu yapamıyor, çünkü oluşturacağı yeni karakterin arka plan hikayesi ile uğraşmak istemiyor. Saul'un hazırda hikayesi var, onu azıcık süsleyerek yeniden hikayeye kakalamak berbat bir yazarlık örneği.
Uzun zamandır dediklerimizi güzel özetlemişsin.Piyasadaki bu manga olayı ya tutarsa olayı.Piyasaya binlerce manga sürüyorlar işte çok ender bazıları yıllarca tutuyor.One piece de onlardan biri.Bu tutmasının asıl nedeni kesinlikle kaliteli olması değil.Zaten 3-5 yıl tuttuysa alışkanlık yarattığı kitle sayesinde gitmeye devam ediyor.One piecede bunlardan biri.Çoğu okuyucu beğendiği için okumuyor yılların verdiği alışkanlıktan devam ediyor.Oda da elde tutan formülü bozmamak için her arc birbirinin kopyası devam ediyor.Giriş-Gelişme-Sonuç hepsi birbirinin aynısı.Açık ne net internetten bizler gibi ücretsiz takip edenler için problem değil.Okuyup geçiyoruz.Cebimizden parada çıkmıyor sonuçta.Çeviri yapan arkadaşlar sayesinde de türkçe okumuş oluyoruz.
 
Oda, yeni karakterlerine duygu yükleyemiyor.

O karakterin alt yapısını oluştur, bi geçmiş çiz, karakterlerle bağlarını ortaya çıkar, duygu yükle falan... Saçma sapan yüz tane bölüm çizmek zorunda kalıyor, işin kötü tarafı o kadar emek ve bölüm de çöpe gidiyor. Bunu Wano ve Kek arcta gördük, kendisi de görmüş olmalı ki yeni karakterler ortaya çıkarmak yerine, eski karakterleri sahaya sürüyor. Mesela Mihawk'ı Croco ve Buggy ile imparator yaptı. Oda, yeni karakterler ortaya çıkarmak yerine, eskilerden yürüyecek, bu kaçınılmaz. Saul olayı da benim için fena ayrıntı değil, sonuçta kesin olarak ölümünü bilmiyorduk.
Sahne ölüm sahnesi olarak resmediliyor sıkıntı orada. Ve işin kötüsü o kadar iyi sahne ki toplasan birkaç bölüm görünen bir karakter hem insanlarda hem seride çok iyi etki bıraktı. Bu adam ölmedi demek ben bu işi kotaramadım demek başka bir şey değil. O kitapları kurtarmanın da bin türlü yolu vardı. O kadar zeki adam var orada ama tamamen çaresizce göle kitap atıyorlar. Normalde bir yok oluş var orada çok bariz şekilde. Ve dediğim gibi bütün sahneler de müthiş yansıtılmış bu. Ama şimdi o sahneler manasız hale gelmiş oldu benim öfkem buna
 
Saul'un da geri gelmesi üzerine bu bölüm yıldızı adayım ektedir.
Bu adamın kıymetini bilin kıymetini
Bu da gelsin, Ace'i ve WB yi de topraktan çıkarıp Moria getirsin :D

Valla o bu değil de seriye madem böyle ölmüşleri dirilterek aklın sıra bize ters köşe yapmaya çalışıyorsun şu Dof'a da bi kulp uydur da hapisten çıkar.

Enel de bu antik tarihle bağlantılı bilgili çıkarıp yer yüzüne indir aydakilerle koca gemisiyle gelsin. Yemin ederim daha çok heycan uyandırır.

Saul nasıl çıktı o buzdan şeytan meyvesi filan yok noldu oraya bomba düştü de bombanın aleviyle buz eridi kurtuldu mu yani olay bu mudur?
 
Yok kafası büyükmüş de Garp vura vura küçültmüş böyle hikaye mi olur ya moriah mesela kafa soğan cücüğü göbeği var 2 gezegen toplamı oda'nın kafa mükemmel.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık