Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 237 54.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 199 45.6%

  • Kullanılan toplam oy
    436
Yani magma bloklanabilir tabi ki fakat kafaya alındığı veya ölümcül bir noktaya alındığı zaman Luffy gibi saçma bir meyven yoksa veya WB gibi azman bir dayanıklılığın yoksa savaşamazsın kolay kolay Amiraller'in 10 gün savaşma olayı klasik oda gazlaması güçlerini belirtmek amaçlı yoksa 1 günlük bile dövüş çizmeyi beceremeyen oda ona hayatta senaryo uyduramaz off panel anlatır geçer, üstelik Saka'nın hayvan gibi haki gücü olma olasılığı da var bir gözüksün bakarız.
Kafaya tabi gidersin de ben jinbe sakanın saldırıyı blokladı dedim diye sanki jinbe sakanın kolunu kırdı demişim gibi yorumlar aldım. Benim isyan ona.
 
Yahu bu seride Enel ve goro goro meyvesi var.Attığı saldırıların gücü sayısal olarak betimlenmiş.Anında küle çevirir yok eder.Millet prize dokunmuş gibi yerlere yattı.Şu seride mangaka sadece hikayenin akışı ve çarpıcılığı için karakter öldürmüştür.Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

''hikayenin akışı ve çarpıcılığı için'' diyerek her şeye şerh düşebilirsin.
 
Denk getirmekten kastın nedir onu söyle? Sadece öldüren darbeler mi?

Ace'in sırtına o şekilde darbe vurup öldürebilecek kaç karakter var söyler misin? Ben burada Saka'nın şahsi gücünü övmüyorum, meyvesini övüyorum. Sırtına o şekilde kolunu sokacak, ciğerini eritecek adam seride en fazla 2-3 tanedir. Başkada onu o pozisyonda öldürecek kimse yok. Kaido onu o pozisyonda öldürür. Başka?
 
Ace'in sırtına o şekilde darbe vurup öldürebilecek kaç karakter var söyler misin? Ben burada Saka'nın şahsi gücünü övmüyorum, meyvesini övüyorum. Sırtına o şekilde kolunu sokacak, ciğerini eritecek adam seride 2-3 tanedir. Başkada onu o pozisyonda öldürecek kimse yok.
Tamam işte ben normal saldırılardan bahsediyorum. O tarz pozisyondan tabi ölür birisi. Kaldı ki örneğini verdiğin pozisyonunda öyle olmasının sebebi belli. Normalde dövüş sırasında öyle arkasına geçip saldırı denk getirmesi çok zor. Ayrıca
Sadece meyveye bağlıyorlar Akainu'yu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık