@Mihawk millet haki ile savunmayı darbe almak mı sanıyor? Sabahtan beri kördüğüm olduk
Ben de anlamadım.
@Mihawk millet haki ile savunmayı darbe almak mı sanıyor? Sabahtan beri kördüğüm olduk
Amiral yeriyor, rocır övüyor(ne alaka ise), Bb yi anlamamış, konuyu da anlamamışSeninle 3 sayfadır konuşuyoruz da, tam olarak ne söylemek istiyorsun?
Meyve güçleri seride önemli yer tutmak zorunda. Haki yokken meyve vardı. Çok bozuk meyveler ve logiaların önüne geçmek için zaten haki getirildi. Yani boşuna kimse özellikle yıkıma yol açabilecek meyve güçlerini yabana atmasın. Sen üstüne alınma tabi genel ortaya yazıyorum. :dd.dLaw şu an meyvesini kullanım şekliyle kendisinden güçlü kişilerle bile mücadele edecek kıvama gelmiş. Meyve güçleri seride hâlen önemli bir yer tutuyor. Şu anki en güncel örnek.
Haki ile tepeye çıkan bir Roger var zaten başka kimi örnek vereceğiz reis?Amiral yeriyor, rocır övüyor(ne alaka ise), Bb yi anlamamış, konuyu da anlamamış
Garp'ı ne çabuk unuttu. Görüyor musun @II. InvictusHaki ile tepeye çıkan bir Roger var zaten başka kimi örnek vereceğiz reis?
Sen herkesin yerine anlamışsın kimseye gerek kalmamış.Akıllı bıdık.Amiral yeriyor, rocır övüyor(ne alaka ise), Bb yi anlamamış, konuyu da anlamamış
O denizci olduğu için örnek olarak verilmez genelde el mecbur Roger bey demeye.Garp'ı ne çabuk unuttu. Görüyor musun @II. Invictus
Saka'nın meyvesi güçlü diye niye hakisi güçsüz oluyor ben onu anlamadım yani öyle bir kural mı var? Kim Sakazuki'nin hakisinin güçsüzlüğünü belirledi ben onu anlamadım.