Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Ben dövüştü diye bir şey söylemedim
Arkadaş boss savaşlarından bahsedince sen de allfather bossu kötü diyorsun sandım pardon.

Mitolojide Allfather bilerek sıradan yaşlı dede şeklinde geziyor diye biliyorum. Milletin içine karışmak, manipüle etmek daha kolay oluyor diyeymiş. Thor’u mitolojideki gibi göbekli yapmalarına bakarsak Allfather’ı da bilerek ezik bi tip yapmış olabilirler.
 
Thor dışında başka bir tanri varmi kapıştığımız
Var spoiler içerir bakmak istersen aşağıda :
Odin
Thor
Heimdall
Nidhogg
Garm
Björn
Bir kaç tane daha var ismini unuttum

Ama genel olarak ağır gelmediler izlerken misal bir Poseidon, Hades özellikle Zeus gücünü göremiyoruz. Zeus tek hepsine bedel gibi geliyor.
 
Soulslike oyunları sevenler Furi'yi kaçırmasın. Özellikle Sekiro'daki parry mekaniğini sevenler bu oyunu epey beğenecektir diye tahmin ediyorum. Soulslardan farklı olarak oyunda sadece bosslar var. Mekanikleri çözdükten sonra dövüşler inanılmaz derecede zevk veriyor. Yaklaşık 4 saat falan oynadım. Kestiğim 5 boss da epey zevk verdi. Yalnız bazı fazlarda oyun bullet helle dönüşüyor onu önceden diyeyim. Şu an Steam'de indirim ile 10 lira gibi uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.
 
Ac Origins'in combat sistemi en az Odyssey kadar zevkli olacakmış da direkten dönmüş. Bayek ts taraftarı gibi dövüşüyor. Düşmana gtünü dönmeler, olaydan bağımsız gökyüzünü sağa solu izlemeler, çapraz durmalar vs sanırsın rakibi protesto ediyor anasını satayım. Olum bu nasıl bir karakter konumlandırmak lan combat esnasında. Resmen trip atarak dövüşüyorum rakiplerle. Silah çeşitliliği ve silahlarla yapılan kombolar güzel ama en azından. Suikast olayı da Odyssey'deki kadar hızlı ve akıcı olsa tadından yenmezmiş. Bu oyunda da silah seviyesi yükseltmek imkansız aşırı para istiyor ve o parayı düzenli olarak kazanma şansınız sıfır. Ya beyni ya da vicdanı olmayan oyun yapımcısının elinden çıkmadır şu sistem artık hangisini tercih ederseniz.
Geri zekalı kamera açısına rağmen artık net şekilde söyleyebilirim ki Origins'in combatı daha iyiymiş. Skill çeşitliliği yok ama silahların kendi komboları, düşmanların insani can miktarına sahip olması ve çok daha agresif zeki dövüşebiliyor olmaları oyunu daha iyi yapmış. At üstünde etrafımda daire çizerek ok yağmuruna tutuyorlar beni sanırsın bana dothraki anasını satayım.

Grafikler daha kötü özellikle Odyysey'de denize bakan her yer muazzamdı ama genel olarak Origins'in haritası daha iyi diyebilirim. Konu da yavaş yavaş açılıyor. Ayrıca Bayek > Kassandra + Alexios. Net.

Keşke Origins'in de efsanevi hayvan avlama görevleri olsaydı.
 
Witcher 2'de Iorveth'in ağzına yırmığı çakıp yakalattım. Vernon Roche için yaptım bunu ama bir yandan da vicdan azabı çekiyorum :( üçüncü oyunda yeni DLC ile ortaya çıkıp bana söver sayarsa alttan alırım herhalde hep :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık