20 saatlik analiz mi olurmuş... Bir de Skyrim Zamanında iyiydi. Oynadık, başında onlarca saat gömdük ama yeter artık suyu çıktı sanki iyice bu oyunun.20 saatlik Skyrim analizini dinlemenin/izlemenin zamanı geldi, kaç güne bitiririm bilmiyorum.
20 saatlik analiz mi olurmuş... Bir de Skyrim Zamanında iyiydi. Oynadık, başında onlarca saat gömdük ama yeter artık suyu çıktı sanki iyice bu oyunun.20 saatlik Skyrim analizini dinlemenin/izlemenin zamanı geldi, kaç güne bitiririm bilmiyorum.
1 kere adı geçti onun da. 3ün en büyük eksikliği 2 de ki karakterleri ''ha öyle biri vardı'' ya getirmeleri. Ula koca kuzeyin kaderini 3-5 kişi tayin etmiştik. Neyse 2.fraksiyonu da oyna.Witcher 2'de Iorveth'in ağzına yırmığı çakıp yakalattım. Vernon Roche için yaptım bunu ama bir yandan da vicdan azabı çekiyorum üçüncü oyunda yeni DLC ile ortaya çıkıp bana söver sayarsa alttan alırım herhalde hep
Olur olur.20 saatlik analiz mi olurmuş... Bir de Skyrim Zamanında iyiydi. Oynadık, başında onlarca saat gömdük ama yeter artık suyu çıktı sanki iyice bu oyunun.
Oyuna 20 saat dayanamadık be Silver-reis.. Anelizine mi dayanacağız..Olur olur.
Sevenleri için attım zaten. .d He altyazı falan da yok takip etmesi zor olabilir.Oyuna 20 saat dayanamadık be Silver-reis.. Anelizine mi dayanacağız..
20 saatlik aneliz videosu izleyecek kadar seveni var mı ya:d @RedTeroR mi yoksa?Sevenleri için attım zaten. .d He altyazı falan da yok takip etmesi zor olabilir.
Bu gidişle bi ben. O benden fazla seviyordur ama 20 saatlik videoyu izler mi bilmem.20 saatlik aneliz videosu izleyecek kadar seveni var mı ya:d @RedTeroR mi yoksa?
Bitirmiştim önceden zaten iki versiyonu da, diğerini tekrar oynama niyetim yok. Sırf üçüncü oyunun hikayesine yansısın diye oynuyorum ilk iki oyunu.1 kere adı geçti onun da. 3ün en büyük eksikliği 2 de ki karakterleri ''ha öyle biri vardı'' ya getirmeleri. Ula koca kuzeyin kaderini 3-5 kişi tayin etmiştik. Neyse 2.fraksiyonu da oyna.