Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Trafalgar D. Water Law

Zoro VS Law


  • Kullanılan toplam oy
    467
Zoro Law'dan daha hızlı, daha güçlü, daha dayanıklı ve çok daha iyi bir haki kullanıcısı. Law'ın tek artısı meyve. Meyvesi de gerçekten çok iyi şimdi. Ama en nihayetinde arada büyük bir haki farkı var. Yakın seviyede kullansalar meyve avantajı yeterli olurdu.

Şu an seride aktif kişiler içinde Zoro'dan daha iyi kral haki kullanan Kaido, Nika ve Shanks'ı gördük. Bir de aynı kulvarda daha iyi olan Mihawk olabilir. Kaido öldüyse Zoro en iyi 4. kral haki kullanıcısı bildiğimiz. Bu adamı sıradan bir sağ kol görmemek lazım. Seri sonu da en güçlü meyvesiz karakter olacak. Zaten şu anda meyvesiz en güçlü 3. kişi eğer Shanks'ta meyve yoksa. En güçlü meyvesiz kişi olacağı için hakide inanılmaz seviyelere geleceği gayet aşikar. Kaido baba çatıda noktayı koydu: "Hakisi üstün olan zirveye çıkar."
King'den şamar yiyen Zoro, Kaido'nun sopası ile denk hıza sahip Law'dan daha mı hızlı .d dayanıklılık kısmı ise tamamen algı Law çok daha ağır yaralandı Zoro'dan öyle gidip ilaç yada mola da almadı Zoro dayanıklılığı ile bilindiği için Law'dan daha dayanıklı olmuyor Zoro'nun üstün oldugu bir nokta varsa o da kral hakisi, Hakisi üstün olan zirveye çıkar diyen Kaido'da Luffy'nin meyve güçlerini yüzünden yenildi haki olarak üstün olmasına rağmen .d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık