Yok ya ondan değil.Mihawk'ın konumu Zoro'nun nasıl bir hayvan olacağı hakkında fazlasıyla fikir veriyor.Yani sadece Mihawk'ın varlığı muhattaplara bakarak kıyas yapmayı anlamsız kılıyor bana göre.Zoro'nun rakiplerden yana yüzü gülmediği için böyle diyon bence.
Daha 4 milyar barajını geçememiş.Tam oturmamış yani seviyesi.Teach orjinal yonkolar kadar güçlü değil henüz.Law’ın daha sakin olma sebeplerinden biri de bu bence şansı olduğunu düşünmesi.Şansı yok gibi bb cebinden neler çıkarır şimdi ama düşünebilmesi işte önemli olan.Kaido>>BM>>>>>>Teach.
Kendimle çelişen bir şey yazmadım dostum, mesajı yanlış anlamışsın.Aralarındaki en büyük fark, senin az önceki deyişinle "Mangakanın çiziş şekli" olayı, ona göre almayacaksak neye göre alacağız, senin kurallarınla oynuyorum oyunu Atalım bu sahnelerin olduğu bölümleri bakalım Zoro mu daha ağır duruyor Law mı
BM'ye yaptığı son saldırı yetmez mi?Kral hakili saldırılar daha güçlü. Adam kaidoya kalıcı yara bıraktı. Kingi 3 kesikte bitirdi. Law ne yaptı teache? Adam hala sapa sağlam.
O saldırı Teache de yaptı? Sonuç? Yara bırakmak daha büyük iş bu dünyada.BM'ye yaptığı son saldırı yetmez mi?
Law öyle bir yara açtı ki öteki dünyada bile kalacak. Sen ne diyon?O saldırı Teache de yaptı? Sonuç? Yara bırakmak daha büyük iş bu dünyada.
Kid'in meyvesi karşısında kılıçlarını tutamayan adam Yami'nin çekim gücü karşısında donuna dahi koruyamaz.Kaido karşısında varlık gösteren Zoro, bb karşısında neden göstermesin? Meyvesini mi kapatacak teach? Ölü haliyle kaidoya yara bırakan Zoro teachin depremini de kral haki ile aşar geçer.