Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB tam korsan. Çirkeflik var, kötülük var, haysiyesizlik var, zeka da var. Op'a böyle kaliteli karaktersizler de gerek. Dof ve orochi gibi. Gayet mantıklı, madem phone elinde, tayfa da zayıf, saglam meyve de var. Indir gitsin

Denizalti hasar aldı sanki. Böyle ise kaçma işi de iptal.
 
Karasakal işleri hızlandırmış. Tayfanın yarısı WCI'da kızı almış kendisi de pone'lerin pesinde. WCI'ya sadece Aokiji'de gitmiş olabilir tabi. Bizim tafta alice harikalar diyarında gibi takılsın anasını satayım.
 
Burgess'in meyvesi o kadar zorlama ki...İyi yarın bir gün anormal zeka veren anormal çeviklik veren anormal kafa atma gücü veren meyveler falanda çıkar.

Oda'nın meyve konusunda hayal gücü bitmiş belli.Daha gorosei var im var Dragon var...Hepsinin haki kullanıcısı çıkmayacağını düşünürsek bakalım onlarda nasıl zorlamalar görücez.
Dressrosa’da Gomu gomu çalmak için niye öyle çabaladığı anlaşıldı. Başka bi meyveyle dönmezse teach bu meyveyi verecek diyeymiş.
 
Usta @Master of Puppets ile aynı hataya düşüyorsun bak, Sugarin yeteneği mutlak, Çinjaoda kral haki var adam kurtulamıyor, Law normal hakiyle Doq dan kurtuluyor :) burda bir de Crocoya eksi yazar, Crocoda haki olsa İvankovun erkek yapan hormonundan kurtulup özüne donebilirdi:)
Oda buna retcon yapacak gibi duruyor. Croco konusunda katılıyorum ama :D
Law bayağı tedirgin duruyordu normalde soğukkanlı biridir,Harbiden sakata geldik diyor içinden.
Adam ilk defa 1'e 1 vs atacak. Korkmuştur normal.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık