Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seriye böyle bir şey eklerse Oda diğer karakterler de kullanırsa hakicilere bayaaaa artı yazar. Ama şöyle bir şey var bu sadece dönüşüm durumu için geçerli olabilir. Adam seni bir şeye dönüştürüyor hakim üstün gelip normal haline geliyon olay böyle büyük ihtimalle.
Beyaz haki başlangıcı burada. Kullandığı gibi erkek olmuş. Devamından gelen 2. sahnede siyah dalga olarak duruyor. Muhtemelen çizim hatası oldu burada, beyaz olmalı.



@Sesshomaru

Edit: Yeniden düşündüm de beyaz hakisinin salınım kalınlığı gibi duruyor. :d
 
Usta Croco kimde poneglyph var biliyor mu sence ?
Croco daha verdiği borcun nerde olduğunu bilmiyor usta :)

@Reiper Stronger vs Crocodile konusu açman yok mu :)
Vs konusu açmak yasak reis, inceleme, gözlem, analiz bizimkisi :)

Bu kadar Croco konusu yeterli.
Anayasada basın yayın hakkı sansurlenemez diyor müdür, :) bu hafta OP bölümü güzel, haftasonu konusunu pas geçebilirim ama içimizdeki Croco inceleme aşkı bitmez :)

Bu Law ne demek istemiş tam olarak ? BM arc boyu kral hakili tek saldırıyı garibim Page One'a vurdu, mıknatıs oldu, Law'ın her türlü hakisiz saldırısına maruz kaldı sonunda garip bir şekilde yenildi.Biz mi yanlış okuduk haki ile ilgili bir şey öğrenmemesi gerekirdi normal şartlarda.

Teach ve Lütfü'nün kaderler bir şekilde birbirine bağlanacak zaten seri içinde. Teach'in meyveler hakkında hemen hemen her şeyi bildiğini tahmin ediyoruz haliyle Law'ın meyvesinin özel gücünün de farkında olsa gerek. Tahminim bu arc sonrası prensesimiz Law olacak gibi durmakta.Oradan da raftele bağlar kapanışa gideriz eskisi gibi uzun arc devirleri kapandı gibi zaten.
Law daha geçen Dressrosada prensesti zaten yav, usandik vallaha yeminle. :)

Law ve Kid bu adamları artık sağ kollarla muhattap etmeyin. Bu adamların yonko aşağısıyla işi yok artık. Muhattabı değiller.

Law vs BB ile sonlandırmış adam bölümü. Şeklini yaptırmış adama. Hancock'ta şekil yaptı çer çöp komutana ama en son BB'nin ellerinin arasındaydı. Bildiğin teklenmişti.
BB basbayağı gafil avlamis Hancocku, kadın 1 vs tüm ada atmış muhtemelen BB arkadan tuttu çekti. 1 vs 1 de Hancockun kazanacağı çok açık, BBnin kendisi diyor elimi bıraksam teke gidecem diye. :)

Cracker öldü Ruhuna el fatiha...
Sabah gunesiyle erir o, :)[/QUOTE]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık