Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law ve Kid bu adamları artık sağ kollarla muhattap etmeyin. Bu adamların yonko aşağısıyla işi yok artık. Muhattabı değiller.

Law vs BB ile sonlandırmış adam bölümü. Şeklini yaptırmış adama. Hancock'ta şekil yaptı çer çöp komutana ama en son BB'nin ellerinin arasındaydı. Bildiğin teklenmişti.
 
Law'ı yabana atma adamın uyanış güçleri zaten en az h.haki abanılmış saldırılar kadar tehlikeli üstüne kendisinde h.haki çıkmayacağının garantisi de yok. Olur da düştüğü bu pusudan meyve gücünü kaybetmeden sağ çıkarsa hepten yürür gider.
Law'ı yabana atmıyorum... sadece Zoro bir tık daha iyi ondan. O zaman kral haki farkı... irade farkı gibi etkenleri böyle kenara atacaksak. Law'ın... Luffy'e karşı da yuzde elli şansı var deriz.
 
Twitter giriyorum r.i.p, youtube bakıyorum r.i.p, kendi grubumda r.i.p, burada r.i.p. Yaşayacak diyen bir elimin beş parmağı kadar bu ne be çevrem r.i.p doldu artık rüyama girecek. Neyse girsin rüyaların tersi çıkar. İyi geceler. :ehe:
Ne ona ne tayfasına bişi olmaz en fazla ağzı burnu kan içinde kaçar. O meyveyi ondan başka kullanacak karakter yok en başta hele uyanış da açtırmış iken...
 
Çıkmıcak sıkıntı yok. Meyveyle karıştırmıştır hakiyi cart curt bir şey yapmıştır. Zoro karşısında artısı yok.
Allah aşkına hangi meyve yeteneği başka meyve yeteneğini tersini çevirebilir. O zaman Karasakalın meyveyi de sandığınız bu teknikle baskılar.

Adamın beyaz haki kullandığı söylenmiş. Bunun üzerine Law haki hakkında konuşmuş. Hala sahnenin meyve tekniği olduğunu beklemiyorsundur herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık