Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Croco'nun meyveyi almamış dememişsin ki sen, alamamış demişsin. Teach'in o konudaki herhangi bir hareketini bırak, bir düşünceye sahip olup olmadığı bile bilinmiyorken; o cümleyi kurman, koskoca tahminden öte başka bir şeye gitmiyor.
Nasıl Teach böyle bir düşünceye sahip değil? Bu adam için meyve avcısı deniyor.

Meyve avcılığı yapmıyor mu bu adam 2 yıldır NW de? Bu noktada tayfasının şekli ortada, güncel durumda bile gördüğümüz neredeyse tüm önemli meyve sahiplerine hatta ortada olan meyvelere (Mera Mera) adamlar gidiyor. Pek çok kişiye gitmeleri ya da tuzağa düşürmeleri hikâyesini Moria, Hancock ve şimdi de Poneglyph olayıyla beraber Law konusunda görüyoruz. Öyle ki tayfada ki meyvelere bakarsan pek çok kişiyi de avlamislar ki özellikle söyleniyor zaten öncesinde bu durum.

Yani tahmin olsun ya da olmasın. Teach Hancock'a gidiyorken, Moria'yı tuzağa düşürüyorken diğer tarafta bu şekilde hareket edemediği bir karakter olmuş. Sana göre "Koskoca bir tahmin" olsun. Zaten tahminler dışında forumda tartışılan pek bir şey yok son zamanlarda...
 
Bu Law ne demek istemiş tam olarak ? BM arc boyu kral hakili tek saldırıyı garibim Page One'a vurdu, mıknatıs oldu, Law'ın her türlü hakisiz saldırısına maruz kaldı sonunda garip bir şekilde yenildi.Biz mi yanlış okuduk haki ile ilgili bir şey öğrenmemesi gerekirdi normal şartlarda.

Teach ve Lütfü'nün kaderler bir şekilde birbirine bağlanacak zaten seri içinde. Teach'in meyveler hakkında hemen hemen her şeyi bildiğini tahmin ediyoruz haliyle Law'ın meyvesinin özel gücünün de farkında olsa gerek. Tahminim bu arc sonrası prensesimiz Law olacak gibi durmakta.Oradan da raftele bağlar kapanışa gideriz eskisi gibi uzun arc devirleri kapandı gibi zaten.
 
Tahmini olarak ana konu bakımından Karasakal arkına girdiğimize göre Luffy ve Karasakal eşleşmesini şu şarkı eşliğinde bekliyorum:
 
Yalnız, Law yakın zamanda ölürse şundan emin olacağım; Oda, normalde Law'ı Wano'da öldürecekti ama herkes bunu dillendirdiği ve beklediği için erteledi. Çünkü Wano başından beri tüm One Piece camiasında bu konuşuluyordu, üzerine teoriler yazılıyordu. Wano'da ölseydi Law, Oda istediği etkiyi veremeyeceğini düşündü. Ters köşe yapmak için de, tam Wano'dan çıkarıp herkese Law'ın ölümünü unutturduktan sonra bir anda Law'ı öldürttü, diye düşünürüm.
Tabii ölürse.
 
Zoro'ya neden artı yazıyor bu muhabbet...? Çünkü sürekli Yok Kid kılıcını çeker... yok Law yerini değiştirir denilip duruyordu... buna karşılık... ben ve bazı arkadaşlar... Haki diye bir şey var... belli seviyede ki adamlara bunları yapamazsınız diyorduk. Ve Law'ın bu bölüm hakiyle ilgili ne dediği de ortada. Kaldı ki Zoro da sadece hakiyle zirve isim olacak bir adam olduğu için... böyle bir durum bu adama artı yazar. Ve yine zaten en başında... Kral hakisi olup bunu hayvan gibi saldırılarına ekleyebilen bir adamla... bırak saldırısına eklemeyi... daha kral hakisine sahip olmayan adamı karşılaştırmak aşırı mantıksız. O yüzden dünde olduğu gibi hala ve daha net bir şekilde... Zoro>Law... :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık