Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Doflamingo'nun Seviyesi

Doflamingo'nun Seviyesi?


  • Kullanılan toplam oy
    209
Yav sen göster işte dayanıklılığını göstermek için kaç tane g4 yedi ben 2-3 diye bişey hatırlıyorum net yok aklımda ama sen diyorsun ki göstermedi arada yumruk yemiş olabilir bu mu argüman? Sorsan dayanıklı yersen.
G4'e geçtikten sonra zaman atlaması oluyor 20 dk gibi bir şey.O arada muhabbet etmedilerse dövüşmüşlerdir değil mi ?

Ne 50’si? 4 yumrukta bayıldı adam. Dayanarak kazanıyor diyorsun da adam ölü sinek gibi duvara yapıştı kaldı. Luffy bitti diye bırakınca vakit kazandı kendine geldi. Duvardayken uyanmadan bi daha vursa dövüşün biteceği de baya vurgulandı. 5 yumrukluk işi var.

Mangadaki tüm yumruk dövüşlerine bakın. Luffy’nin bu kadar az darbeyle indirdiği arc boss’u yok. Hody bile zayıf teknikler yese de daha fazla darbe yedi. Yumruk dövüşleri bu kadar az saldırıyla bitmez. Dof dayanamadı g4’e. 4 yumrukla baygınlık geçirmek bu mangada baya rezil bi durum.
Yav kendin diyorsun g4 22 dk sürdü sonra 4 yumrukta bayıldı diyorsun.Hangisini kaale alıyım şimdi ben ? Adam işin sonunda ayakta ,Luffy yerde sivrisinek gibi yatıyor muydu ? Yatıyordu.E daha neyi savunuyorsun ?

Bi de sadece dof’un aldığı yaralar konuşuluyor. Karakterler arası geçen diyalogu atlıyorsunuz. Dof’un kendisi “zaten yarı ölüsün geber artık” diyor dövüş başında. Birbirlerinin handikaplı olduğunu doğruladılar sadece dof’un değil.
Biri dövüşe 2 handikapla diğeri 4 handikapla başlıyorsa yine eşit durumda olmuyorlar yalnız.Chinjao gibileri dövüp gelmek çokta bi handikap yaratmasa gerek.

Gamma knife olmasa ve luffy tam güç olsa belki kafes kapanırdı dövüş bitene kadar. Kaybetse böyle kaybederdi. İki tarafa handikap vermek dövüşü kısalttı. Luffy’i dövüş ortasında bayıltmak yerine kazandığını sanıp bıraktırarak da arc’ı uzatmış oldu. “Başkaları olmasa luffy kaybederdi” izlenimi vermek istese dövüş içinde son darbeyi vuracakken hakisini bitirirdi mangaka. Ayrıyeten açıklama bile yapmış “başkaları olmasa çaresine bakardı, saklanırdı” diye.
Oda'nın sıvama açıklamalarını ciddiye almıyorum ben.O açıklamanın Croco'nun durumuna ''Croco psikolojik olarak yaralıydı'' demesinden hiçbir farkı yok.Kaldı ki kaçmak zaten yenilgi demektir.
 
Tamam bende bunu diyorum zaten.Yukarıda dediğim gibi stratejik olarak savaştı öyle kazandı diyorsan sorun yok.Ama düello tarzında adil bir dövüşte kazanmadı Luffy.



Dayanıklılığın da dövüşün unsurlarından biri olduğunu anlamayacak kapasitede bir insanla tartışmanın lüzumu yok.Anca öyle dalga geçtiğini sanarak gülersin.Ortaya koyduğun bi tane argüman bile olmadığı için kaale almayı bırakıyorum seni.
Düello tarzı adil bir dövüş olmadı ama. Yonkou öldürür deniyordu Gamma için. Gördük çizik bırakmadı.

Haki harcamanın önemini gördük. Zoro ölüyordu o yüzden.
 
Karşınıza almak istemeyeceğiniz bir Law fanıdır xD
En kötü düşman tipidir Doffy. Ne diye Gammadan sonra kalkarsın ayağa da bundan sebep laf almasını sağlarsın Law'ın. Üstelik tam iyileşmemişsin de yat dinlen. :oleyo:

Kalbine saplasa direkt öldürürdü. Üst karın bölgesine sapladı. Dof'un kendini dikebildiğini bilse daha ölümcül bir yere saplardı.
Bence kalp gibi duruyor, sol tarafı özellikle fokuslamış da üst taraf deyince bilemedim. Ama dediğin doğru. Dikebildiğini bilse çok daha farklı bir şey düşünürdü. Ve zaten ayağa kalkma sebebi dövüşün Luffy'e kalması içindi. Law'ın husumetlisi ana boss olmayacaktı ki o zaman kalkamazdı bu saldırıya. Ya da her türlü bahse varım. Husumetlisi yine Doffy olup Oda'nın sözünü ettiği şekilde Kaido'nun müttefiki olarak yanında savaşsaydı Law kendi başına alırdı bu dövüşü. Nasılsa ana bossluktan çıkmış olurdu Kaido'nun yanında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık