Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Luffy

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 243 85.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 40 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Zaman zaman kendinden beklenmeyecek seviyede olgunlukta, motive edici konuşmalara imza atarak dikkatimi çekmeyi başarsa da dövüşlerinden (birkaç tanesi hariç) ve diğer dövüşlere olan olumsuz etkisinden dolayı sıcak bakamadığım karakter. Okuduğum, izlediğim şonenlerin hiçbirinde ana karakterin dövüşler üzerinde bu kadar olumsuz etki yaptığını hatırlamıyorum.
 
Adam dev oluyor eli kolu şişiyor garip gelmiyor yok bu nasıl dirilir tanrı mı bilmemne diye sızlanıyorsunuz.Enelde görmüş olmanıza rağmen yapıyorsunuz hemde bunu.Hadi bunlar şeytan meyvesi ile bunu yapıyor ya Zoro? Gökten iksirler yalandan kılıçlar gelip gelip duruyor.Her ikisine aynı muameleyi yapsanız bu adamlar haklı diyeceğim ama birini övüp duruyorsunuz başka olaylara yalandan hikaye anlatıyorsunuz.
Yooo Sızlanmıyoruz.... ve yooo yalandan hikaye de anlatmıyoruz. Şurada Şaka ile karışık eğleniyoruz sadece. Sanki ilk kez bir grubun fanları gelip bir karakter ile uğraşıyor. Zoro içinde bunlar kaç kere yapıldı. Her fırsatta da yapılmaya devam ediyor hala.

Her şeyi geçtim... bu Nika olayı ilk patlak verdiğinde... sanki sadece Zoro'cular soğumuş da laf etmiş gibi konuşuluyor da... o günü ben çok net hatırlıyorum... Luffy'ciler de çok güzel laf ediyordu. Şimdi ne oldu anlamadım...? Ayrıca ciddi ciddi Enma ve Nika olayını konuşacaksak... Enma'nın olayı... Nika'nın yanında hiç kalır. Adam ölüp dirildi la... sonra gitti rakibiyle ip falan atlamak gibi saçma sapan bir dövüş çizildi. Enma olayında bir kesim sadece Zoro'ya laf sokarken... Nika olayında bütün kesim seriyi yerin dibine gömdü. Şu bile arada ki farkı açıklar. Nika olayı... Luffy ile ilgili övünülen bir çok şeyi de yok etti zaten. Yani kısacası burada şu an her kakrakter üstünde dönen bir makara döndü... her zaman olduğu gibi. İlk kez böyle bir muhabbet dönüyormuş gibi ciddi ciddi millete laf etmek boş iş bence.
 
İnsanların gelip buraya makara yapmaya çok maçası yetmiyor :D
Belki de Luffy fanları çok konuşmamaya çalışıyordur:D. Meyve muhabbetinin konuşulmasından tırsıyorlardır belki:oleyo2:.
Uyanış yaptığı düşünülen meyve Luffy'nin değilmiş, derin bir nefes alalım. O kadar Enmayla dalga geçtik elimizden bu kozu alacaklar diye çok tırstım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık